Çözüldü "Hedef disk bu işlem için uygunsuz sektör büyüklüğüne sahip" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, yeni bir SSD satın aldım. Windows'un yüklü olduğu SSD'yi yeni SSD'ye taşımak istiyorum. Bununla ilgili Recep Baltaş'ın bir videosunu izledim.

Fakat bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bahsettiğim video:

Ayrıca EaseUS Partition Manager kullanarak taşımayı da denedim fakat üyelik satın almamı istiyor. Ben bu sorunu ücretsiz bir şekilde halletmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet karşı diski formatlayıp denedim. Fakat bir türlü olmadı. Ben de Windows'u sıfırdan kurmaya karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Eğer benimle aynı problemi yaşayan varsa; hiç bir program işe yaramıyor arkadaşlar. 3 tane ücretsiz program denedim, hepsi aynı hatayı veriyor. Tek çare sıfırdan kurmak sanırım.
Evet karşı diski formatlayıp denedim. Fakat bir türlü olmadı. Ben de Windows'u sıfırdan kurmaya karar verdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Eğer benimle aynı problemi yaşayan varsa; hiç bir program işe yaramıyor arkadaşlar. 3 tane ücretsiz program denedim, hepsi aynı hatayı veriyor. Tek çare sıfırdan kurmak sanırım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…