Steam Hediye banından sonra kalan bakiye ile skin alınıp ByNoGame'de satılabilir mi?

MaxPayne

Uzman
Steam hesabımda olan CS:GO skinlerini satıp cüzdanda biriktirmiştim. Nakde dönüştürmek için hediye atıyordum parça parça. Az önce destekten mesaj geldi. Steam cüzdanından yapacağın hediye gönderimi yasaklandı, sadece kredi kartı ile yapabilirsin diyor. Kalan bakiye ile skin alıp ByNoGame üzerinden satma imkanım var mı? Hediye banı buna engel olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yapabilirsin. Atılan ban sadece mağaza hediyeleri için geçerli. Takas banı yemediğin sürece 3. parti sitelere skin satabilirsin.

Yapabilirsin. Atılan ban sadece mağaza hediyeleri için geçerli. Takas banı yemediğin sürece 3. parti sitelere skin satabilirsin.
Teşekkür ederim hocam yanıtınız için. ByNogame sıkıntı çıkarmaz değil mi? 3 adet aldım toplam parayı bölüp. 3'ünü de oradan satmayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için. ByNoGame sıkıntı çıkarmaz değil mi? 3 adet aldım toplam parayı bölüp. 3'ünü de oradan satmayı düşünüyorum.

Sıkıntı çıkmaz. O hediye banı hesaba girince gözükmüyor zaten. Benim 5 hesabımım 2'sinde dediğiniz bandan var 3. hesaptan hediye atıyorum atacaksam. Ama ShadowPay ByNoGame gibi platformlarda trade sıkıntısı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…