Cekilise katiliyorum, yillardir bu tarz tisorleri ariyorum da bulamiyorum bir turlu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Tişört fark etmez, talibim. Kazanırsam RB imzalı tişörtümü duvara asacağım.
Arkadaşlar merhaba.computex 2024'te 3 tane tişört hediye edildi: Intel, NVIDIA ve Gigabyte. Ben de bu tişörtleri sizlere hediye etmek istiyorum. Tişörtlerin boyutu özellikle büyük olduğundan dolayı ben giymeyeceğim. Large, X large giyenler varsa bu arkadaşlara tişörtleri hediye edebilirim.
Gigabyte ve Intel: Large
NVIDIA: XL
Eki Görüntüle 57901
Çekiliş ise katılabilirim hocam. O Lunar Lake tişört güzelmiş.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Gigabyte'ın güzelmiş. Katılıyorum bakalım.
abdullahdemir
Uzman
Intel olan güzelmiş, katılayım bakalım.
Sanırım yeterli katılımcı oldu. Şimdi herkesin sonuçları ve katılımcıları görebileceği şekilde bir czechiliş platformu önerirseniz hediyelerimizi yarın yollayalım.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Sanırım yeterli katılımcı oldu. Şimdi herkesin sonuçları ve katılımcıları görebileceği şekilde bir czechiliş platformu önerirseniz hediyelerimizi yarın yollayalım.
Çekiliş Yap - Güvenli Çekiliş - Hızlı Çekiliş Sitesi
Çekiliş Sitesi ile hızlı çekiliş yap. Çekiliş nasıl yapılır diyorsan siteye gir çekiliş düzenle ve çık. İstersen çekiliş paylaş. Her şey bu kadar basit!
Bende katılıyorum abi benide kat.
Abi çekilişte ben de varım değil mi?Sanırım yeterli katılımcı oldu. Şimdi herkesin sonuçları ve katılımcıları görebileceği şekilde bir czechiliş platformu önerirseniz hediyelerimizi yarın yollayalım.