Evde 2 tane Turkcell hattı var; biri benim, biri de annemin. Annemin hattına 5G kat mesajı yazdıktan sonra hediye geldi ama benim hattıma paketim olduğu halde "kampanyaya katılmak için uygun paketiniz bulunmamaktadır" yazısı geldi. Bir de annemin hattında "Turkcell gücünde 5G" yazarken, bende sadece "Turkcell" yazıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Turk Telekom için de var bu internet hediye şeysi ama sadece 5G telefonlarda ise yasiyor. Belki Turkcell'de de öyledir.
Türk Telekom için de var bu internet hediye şeysi ama sadece 5G telefonlarda ise yasiyor. Belki Turkcell'de de öyledir.
Annemin teelfonu 5G ile uyumlu değil ama
Cihazınız 5G destekliyor mu? Cihaz modeliniz desteklemiyorsa 5G paketini kullanamazsınız. Cihazınız desteklemesi gerekiyor.
Cihazınız 5G destekliyor mu? Cihaz modeliniz desteklemiyorsa 5G paketini kullanamazsınız. Cihazınız desteklemesi gerekiyor.
Cihaz desteklemese de kullanılıyor annemin teli 5G desteklememesine rağmen geldi ama bana gelmedi
Cihaz desteklemese de kullanılıyor annemin teli 5G desteklememesine rağmen geldi ama bana gelmedi
Biraz bekleyin o zaman, yoğunluk vardır. Gelmezse 532 müşteri hizmetlerini arayın.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Alıcıya 2200 yazıp 5KAT yazdınız mı?
Yazdım tabii ki her iki hatta aynısı yazdım
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-