Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Farklı bir USB portunda denedin mi?Klavye ile zar zor girdim.
mouse şarj oluyor, ışıkları yanıyor, birden windows bağlantı kesilme sesi geldi ve çalışmamaya başladı.
Ne kablolu ne kablosuz çalışıyor.
Denedim, çalışmıyor hiç bir türlü.
Omerta Silenzio
Başarılı
Hard reset denediniz mi?
Şöyle bir çözüm buldum reddit de:
Hala tık yoksa, mouse’un anakartı gitmiş demektir. Geçmiş olsun, garantiye yollaman lazım. Başka hiçbir ayarla uğraşma.
- Mouse'u kablosuz moda alın
- Sol Tık + Sağ Tık + Tekerlek tuşlarının üçüne aynı anda basın.
- 5-6 saniye hiç bırakmadan bekleyin.
Hala tık yoksa, mouse’un anakartı gitmiş demektir. Geçmiş olsun, garantiye yollaman lazım. Başka hiçbir ayarla uğraşma.
Hala tık yok, 2. kez garantiye gidiyor mouse, şaka gibi.Hard reset denediniz mi?
Işıklar yanıp sönerse mouse resetlenir, kendine gelir.
- Mouse'u kablosuz moda alın
- Sol Tık + Sağ Tık + Tekerlek tuşlarının üçüne aynı anda basın.
- 5-6 saniye hiç bırakmadan bekleyin.
Omerta Silenzio
Başarılı
Gene garanti yolu gözüküyor gibi hocam maalesef. Anakartı sorunlu büyük ihtimalle...Hala tık yok, 2. kez garantiye gidiyor mouse, şaka gibi.
Dönüştürücü ile telefona bağlayıp telefon üzerinde dener misiniz bir de?
Hocam iyiki yazmışsınız, telefonda çalışıyor.Dönüştürücü ile telefona bağlayıp telefon üzerinde dener misiniz bir de?
Bluetooth ile çalışıyor dongle ve kablolu çalışmıyor.
Kabloda mı sorun var acaba?
Type-C sanırım kablo, farklı Type-c ile kullansam sorun olur mu?@Zeitnot, dongle'i kabloyla calistiriyorsaniz evet kablo bozuk büyük ihtimalle.