ublock Lite'ın fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca YouTube reklamı görmüyorum.
Lite olan zararlı siteleri daha az engelliyor. Zaten LibreWolf kullanıyorum çok daha iyi. Chromium olarak Helium kullanıyorum arada bir o da. Chrome, Edge, Opera veya Vivaldi gidipte Helium'a rakip olamaz açık ve net. Forumdaki en büyük Chrome ile Opera düşmanı benimdir büyük ihtimal çünkü Chrome ile Opera kullanan biri görsem profiline LibreWolf geç diyorum :D

Lite olan zararlı siteleri daha az engelliyor. Zaten LibreWolf kullanıyorum çok daha iyi. Chromium olarak Helium kullanıyorum arada bir o da. Chrome, Edge, Opera veya Vivaldi gidipte Helium'a rakip olamaz açık ve net. Forumdaki en büyük Chrome ile Opera düşmanı benimdir büyük ihtimal çünkü Chrome ile Opera kullanan biri görsem profiline LibreWolf geç diyorum :D
Helium'un gizlilik ayarları dışında hiçbir özelliği yok. Dümdüz tarayıcı. Asıl Helium diğerlerine rakip olamaz.

Valla açıkçası ne zaman Firefox veya alternatifi denesem istisnasız her seferinde Chromium tabanlara kıyasla sitelerin açılış hızında aşırı farkediyor. Opera zaten rezalet de, Chrome ile Ungoogled arasında flags kısmında bile ciddi özgürlük farkı var. Ek olarak lite sürüm de olsa filtreyi ve çeşidini arttırdığında adblock testlerin hepsinde tam puan alabiliyor.

Helium hâlâ deneysel tarayıcı. Aman aman farkı yok. Android deseydin Chromite derdim. MV2 dahil eklenti desteği, ungoogled tabanlı ve gelişmiş gizlilik odaklı olması, Kullanici skript destegi ve AMP engelleme. DoH secure mode desteği (engel aşmak için tarayıcı ayarından DNS girmek yeterli) ve görev yöneticisi geliştirici araçları var. Yine PC surumunde de bu ozellikler var. Ancak android surumu kadar kullanisli degil.

Son düzenleme: