Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
YouTube ana sayfasına geldiğimde çoğu zaman sağ üstte hesap olmuyor. Tıkladığım anda ise şifre ekranı bile gelmeden hesaba giriş yapıyor. Her seferinde ana sayfanın değiştiğini fark edip oraya tıklamak canımı sıktı. Bunu nasıl düzeltirim?

YouTube ana sayfasına geldiğimde çoğu zaman sağ üstte hesap olmuyor. Tıkladığım anda ise şifre ekranı bile gelmeden hesaba giriş yapıyor. Her seferinde ana sayfanın değiştiğini fark edip oraya tıklamak canımı sıktı. Bunu nasıl düzeltirim?

Gizlilik odaklı bir tarayıcı olduğu için her tarayıcıyı kapattığında çerezleri temizliyor olabilir.

Ayarlarda Browser'i kapattiginda cerezleri sil ayari olmasi lazim kapalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulamadım o ayarı hocam tam nerede?

Helium veya Chromium tabanlı tarayici kullanmadığım için bilemiyorum ama yapay zekaya sordugumda şöyle bir yanıt aldım:

Helium://flags kisminda #clear-data-on-exit diye bir flag var mı diye bak. Enabled ise disabled yap bir daha dene.

Zaten baktığımda normal Chrome'da bir ayar yok sanırsam.

1780303618211.webp

Bunu disabled yapıp dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulamadım o ayarı hocam tam nerede?
Merhaba,
Helium eğer arkada sistemdeki Chromium/Blink motorunu kullanıyorsa, eski önbellek verileri çakışma yapıyor olabilir.
Tarayıcı ayarlarından tüm çerezleri, önbelleği (cache) ve site verilerini tamamen temizle.
Ardından bilgisayarı/tarayıcıyı yeniden başlatıp tekrar giriş yapmayı dene.
Bu şekilde olması gerekiyor, eğer olmaz ise user-agent değiştirip denemeni öneririm, onu da anlatırım istersen.

Helium veya Chromium tabanlı tarayici kullanmadığım için bilemiyorum ama yapay zekaya sordugumda şöyle bir yanıt aldım
Helium://flags kisminda #clear-data-on-exit diye bir flag var mı diye bak. Enabled ise disabled yap bir daha dene.

Zaten baktığımda normal Chrome'da bir ayar yok sanırsam.
Eki Görüntüle 254004
Bunu disabled yapıp dener misin?

İyi de tarayıcıdan çıkış yapıp girdiğimde yapmıyor ki. YouTube ana sayfasına gitmek için sol üstteki YouTube logosuna tıklıyorum bir bakıyorum hesap yok.

Merhaba,
Helium eğer arkada sistemdeki Chromium/Blink motorunu kullanıyorsa, eski önbellek verileri çakışma yapıyor olabilir.
Tarayıcı ayarlarından tüm çerezleri, önbelleği (cache) ve site verilerini tamamen temizle.
Ardından bilgisayarı/tarayıcıyı yeniden başlatıp tekrar giriş yapmayı dene.
Bu şekilde olması gerekiyor, eğer olmaz ise user-agent değiştirip denemeni öneririm, onu da anlatırım istersen.

Chromium tabanlı. Cache temizlemeyi denedim işe yaramadı.

İyi de tarayıcıdan çıkış yapıp girdiğimde yapmıyor ki. YouTube ana sayfasına gitmek için sol üstteki YouTube logosuna tıklıyorum bir bakıyorum hesap yok.

Chromium tabanlı. Cache temizlemeyi denedim işe yaramadı.

Ayarlarında sorun olabilir. Eğer Browser'ı yüklerken "GO with defaults" yerine düzenlemeyi seçtiysen bozmuş olabilirsin. Bir tur sil yükle yap derim.

Bitwarden veya başka bir parola yöneticisi kullanıyor musunuz acaba eklenti olarak? Araştırdığımda Bitwarden'dan kaynaklı olduğunu söyleyen birkaç şey okumuştum ama kaldırıp test etmekle uğraşmadım açıkçası. Ben de Helium Browser kullanıyorum ve aynı sorunu Windows buildinde yaşıyorum. Linux buildinde hiç bu sorun meydana gelmedi.

Github issues kısmına baktığımda kullanıcılar 3. parti çerez kullanımına her zaman izin verilecek olan siteler listesine [*.]google.com ekleyerek çözülmüş gibi görünüyor ama 3. parti çerezlere direkt olarak izin vermiş olmama rağmen bu sorun devam ediyor fakat denemenizden zarar gelmez. Helium'un güncel olduğundan da emin olunuz.

Son düzenleme:
Bitwarden veya başka bir parola yöneticisi kullanıyor musunuz acaba eklenti olarak? Araştırdığımda Bitwarden'dan kaynaklı olduğunu söyleyen birkaç şey okumuştum ama kaldırıp test etmekle uğraşmadım açıkçası. Ben de Helium Browser kullanıyorum ve aynı sorunu Windows Build'inde yaşıyorum. Linux Build'inde hiç bu sorun meydana gelmedi.

GitHub issues kısmına baktığımda kullanıcılar 3. parti çerez kullanımına her zaman izin verilecek olan siteler listesine [*.]google.com ekleyerek çözülmüş gibi görünüyor ama 3. parti çerezlere direkt olarak izin vermiş olmama rağmen bu sorun devam ediyor fakat denemenizden zarar gelmez. Helium'un güncel olduğundan da emin olunuz.

Evet Bitwarden kullanıyorum. Diğer sitelerde yapmazken neden sadece yputubede yapar ki? Net çöxümü nedir hocam?