Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 31 Mayıs 2024 #1 Her şey en yüksekte olmasına rağmen ekran karıncalı gibi. Ayarlarda film greni yok başta ondan süphelenmiştim. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Her şey en yüksekte olmasına rağmen ekran karıncalı gibi. Ayarlarda film greni yok başta ondan süphelenmiştim. Nasıl düzeltebilirim?
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 1 Haziran 2024 #2 "İşleme sonrası" ayarını en düşüğe aldınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 1 Haziran 2024 #3 Oreki dedi: "İşleme sonrası" ayarını en düşüğe aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler, bu ayarla oynamayı seven var mı cidden merak ediyorum neden böyle bir ayar var? Artı 0 Eksi
Oreki dedi: "İşleme sonrası" ayarını en düşüğe aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler, bu ayarla oynamayı seven var mı cidden merak ediyorum neden böyle bir ayar var?
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 1 Haziran 2024 #4 Michael MYERS dedi: Düzeldi çok teşekkürler, bu ayarla oynamayı seven var mı cidden merak ediyorum neden böyle bir ayar var? Genişletmek için tıkla... Sevenleri var epey. Film grain türevi efektleri bazı oyunlarda seviyorum ben. Misal Silent Hill 2. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Düzeldi çok teşekkürler, bu ayarla oynamayı seven var mı cidden merak ediyorum neden böyle bir ayar var? Genişletmek için tıkla... Sevenleri var epey. Film grain türevi efektleri bazı oyunlarda seviyorum ben. Misal Silent Hill 2.