Makaleler
1
Sony, Helldivers 2'ye artık PSN hesabı bağlanılmasını zorunlu kıldı. PSN hesabı açılmayan 177 ülkede ise satıştan kaldırıldı. Bu ülkelerde oyuna sahipseniz bile artık oynayamayacaksınız.

Oyuncularda 100 bin'den fazla olumsuz yorum atarak oyunun incelemelerini ''son derece kötü'' olarak değiştirdi.

Oyunu yapan stüdyo, bu kararı Sony'nin verdiğini, kendilerinin verdiği bir karar olmadığını söyledi.

Steam ise PSN hesabı açılmayan ülkelere oyun için iade hakkı tanıdı.

Kaynak:

Son düzenleme:
Sony, Helldivers 2'ye artık PSN hesabı bağlanılmasını zorunlu kıldı. PSN hesabı açılmayan 177 ülkede ise satıştan kaldırıldı. Bu ülkelerde oyuna sahipseniz bile artık oynayamayacaksınız.

Oyuncularda 100 bin'den fazla olumsuz yorum atarak oyunun incelemelerini ''son derece kötü'' olarak değiştirdi.

Oyunu yapan stüdyo, bu kararı Sony'nin verdiğini, kendilerinin verdiği bir karar olmadığını söyledi.

Steam ise PSN hesabı açılmayan ülkelere oyun için iade hakkı tanıdı.

Kaynak:

177 ülkede yok bizde var AS BAYRAKLARI AS ASS

🔥🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷🔥😎😎🔥🔥🔥😎😎🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🔥🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🔥🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🔥🐺🔥🐺🔥🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🇹🇷🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷🔥🇹🇷😱🇹🇷😱🇹🇷🔥🔥🇹🇷🐺🔥🐺🔥🐺🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥🐺🔥😎😎😎😎🥵😎🥵🥵😎🥵🐺🔥🐺🐺🐺🔥🔥

Güya oyuncuların hesap güvenliği için ama Sony kadar veri sızıntısı olan az firma var. En son geçen sene oldu. Son 10 yılda 5-6 defa daha oldu. Cidden çok güvenilir. 👍🏿
Yok güvenlikmiş, bilmem ne. Bahane olduğunu düşünüyorum içten içe. Bu arada Steam yapması gerekeni yapmış yine, bu durumdan etkilenenler adına Steam'e teşekkür ederim. En azından böyle saçma sapan bir meseleden oyunu oynayamayacaklar, paralarını geri alabilecek

Yok güvenlikmiş, bilmem ne. Bahane olduğunu düşünüyorum içten içe. Bu arada Steam yapması gerekeni yapmış yine, bu durumdan etkilenenler adına Steam'e teşekkür ederim. En azından böyle saçma sapan bir meseleden oyunu oynayamayacaklar, paralarını geri alabilecekler.
Yani parayı geri alabilseler bile ortada yarım kalmış bir oyun var. Uzun emek ve zaman harcadığın oyunu bir anda oynayamadığını fark etmek çok koyar.

Yani parayı geri alabilseler bile ortada yarım kalmış bir oyun var. Uzun emek ve zaman harcadığın oyunu bir anda oynayamadığını fark etmek çok koyar.
Yani ona "yarım kalmış bir oyun" denmez çünkü geliştirilme aşamasında çoğu şey eksik bırakılmış gibi bir anlama geliyor ama yine de ne anlatmak istediğini anladım. O kadar vakit geçirdiğin ve eğlendiğin Online bir oyunu böyle tırt bir durumdan oynayamamak dediğin gibi "koyuyor".

Yani ona "yarım kalmış bir oyun" denmez çünkü geliştirilme aşamasında çoğu şey eksik bırakılmış gibi bir anlama geliyor ama yine de ne anlatmak istediğini anladım. O kadar vakit geçirdiğin ve eğlendiğin Online bir oyunu böyle tırt bir durumdan oynayamamak dediğin gibi "koyuyor".
Kullanacağım terimleri bazen seçemiyorum hocam 😄 Bu yüzden oyun sahibi olmasam bile Sony’e çok kızgınım.