Bir önceki konuya da yazmıştım, insanlar Rockstar oyunlarında Microsoft'un oyunlarında hesap açarken gayet normal ama HD2 servis oyununa hesap açtırınca "auv auv." oldu, gayet normal bence hesap açtırma.

Ama asıl saçma sapan olan şey kendi sağlamadıkları servislerin olduğu yerde oyunun satın almasını kaldırmak ki bu gerçekten berbat bir şeydi, utanmadan bir de teşekkür etmişler r arttıkları için.

Bir önceki konuya da yazmıştım, insanlar Rockstar oyunlarında Microsoft'un oyunlarında hesap açarken gayet normal ama HD2 servis oyununa hesap açtırınca "auv auv." oldu, gayet normal bence hesap açtırma.

Ama asıl saçma sapan olan şey kendi sağlamadıkları servislerin olduğu yerde oyunun satın almasını kaldırmak ki bu gerçekten berbat bir şeydi, utanmadan bir de teşekkür etmişler r arttıkları için.
Zaten öyle evet. Ben böyle şeyleri hiç problem etmem mesela, bağlar geçerim. Steam ile muhatapsın zaten %99.9 her şeyde. Tüm oyunlarımı Steam'den alıyorum.

Bazı ülkelerde oynanamayacak olmasından ötürü bu karardan dönülmesi güzel oldu. Zaten her oyun için bir Launcher kurmak bıktırmaya başladı artık. FIFA giriyorsun EA App istiyor, Assassin's Creed giriyorsun Ubisoft Launcher istiyor, The Witcher 3 giriyorsun CD projeckt hesabı istiyor falan. İyice suyu çıkmaya başladı bu işin.