Veira

Başarılı
Bende Bonus Genç kredi kartı var. Limitim çok az, 1.300 TL. İş Bankası'nın Maximum Genç kredi kartında da güzel kampanyalar oluyor. Başvursam verirler mi? Eğer verirlerse Bonus Genç kartımın limiti etkilenir mi?

Bende Bonus Genç kredi kartı var. Limitim çok az, 1.300 TL. İş Bankası'nın Maximum Genç kredi kartında da güzel kampanyalar oluyor. Başvursam verirler mi? Eğer verirlerse Bonus Genç kartımın limiti etkilenir mi?

Niye vermesinler hocam? Vereceklerini düşünüyorum. İş Bankası'nın limiti 2.000 TL, restoran ve bazı giyim ve elektronik markalarında hafif kampanyalar oluyor bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye vermesinler hocam? Vereceklerini düşünüyorum. İş Bankası'nın limiti 2.000 TL, restoran ve bazı giyim ve elektronik markalarında hafif kampanyalar oluyor bu arada.
Hocam biraz da sorun şu; benden aidat alırlar mı? 18 yaşındayım ve mezunum. Öğrenci değilim şuan ve çalışmıyorum. Garanti hiçbir şekilde aidat almıyor fakat maximum genç alır mı? Bilgin var mı?

Limiti 5-6 sene öncede aynıydı hala aynı yükseltmeleri gerek. 2019 senesinde iskender+çorba 20tl di 1 ayda her gün yesem 600tl yapıyor. Şimdi ise bir hafta geçmez o limitle.