7799

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Android destekli, grup halinde film, dizi veya müzik izleme deneyimini geliştirecek ve aynı zamanda sohbet, webcam, ses gibi seçenekler sunan uygulama veya yazılımlar arıyorum. Aylık 3-5-7 dolar gibi bir ücret benim için sıkıntı değil.

Özellikle aşağıdaki özelliklere sahip sistemler arıyorum:
  • Ekran paylaşımı olmadan, direkt senkronize izleme imkanı
  • Şifreli özel odalar oluşturabilme
  • Chat, webcam ve sesli iletişim seçenekleri
  • Mobil cihazlarda, yani Android'de sorunsuz çalışabilme

Genelde bilgisayarda izlemeyi tercih etsem de, dışarıda ya da uzakta olduğumda arkadaşlarımla kolayca bunu yapabilmem önemli. Bilgisayardan çalışan sistemlerle sınırlı kalmak istemiyorum. Bana bu konuda öneride bulunabileceğiniz uygulama veya sistemler var mı?

Teşekkür ederim!

Ekran paylaşımı şeklinde olmamasını tercih ediyorum Yunus.
Görüntü çok kötü ve senkronize olmuyor. Bu seçenek sağlıklı bir internet için uygundur.
Kast.gg var bakabilirsiniz.

Sadece youtube var sanırsam. Güncelleme ile bir çok özelliği kapatılmış olabilir.

Android için olanaklar kısıtlı. Sadece masaüstü olursa birçok uygulamalar var. Araştırıyorum.

Kosmi.io var mış.

Son düzenleme:
Kast.gg var bakabilirsiniz.

Sadece YouTube var sanırsam. Güncelleme ile birçok özelliği kapatılmış olabilir.

Android için olanaklar kısıtlı. Sadece masaüstü olursa birçok uygulamalar var. Araştırıyorum.

Kosmi. IO var mış.
Kast.gg denedim olmadı.
En azından karşı taraf Android kullandığı için sorunlar çıktı da diyebilirim.

Ben ve sen gibi kişiler için masaüstü sorun olmuyor da karşı taraf kadın olunca bizim gibi masaüstünde zaman çok geçirmeyebiliyorlar.
Biraz Discord mantıgında ama belirttiğim özelilkler olsa parası hiç önemli değil, aylık ödemesini yapmak isterdim.

Bu çok güzel çalışıyor.
İki dakika sonra premiuma geçse de sorun değil.
Virtual browser muhabbeti ücretli yapıyor bu siteyi sanırım.
Bazı siteler de unable blocked gibi hatalar veriyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Android destekli, grup halinde film, dizi veya müzik izleme deneyimini geliştirecek ve aynı zamanda sohbet, webcam, ses gibi seçenekler sunan uygulama veya yazılımlar arıyorum. Aylık 3-5-7 dolar gibi bir ücret benim için sıkıntı değil.

Özellikle aşağıdaki özelliklere sahip sistemler arıyorum:
  • Ekran paylaşımı olmadan, direkt senkronize izleme imkanı
  • Şifreli özel odalar oluşturabilme
  • Chat, webcam ve sesli iletişim seçenekleri
  • Mobil cihazlarda, yani Android'de sorunsuz çalışabilme

Genelde bilgisayarda izlemeyi tercih etsem de, dışarıda ya da uzakta olduğumda arkadaşlarımla kolayca bunu yapabilmem önemli. Bilgisayardan çalışan sistemlerle sınırlı kalmak istemiyorum. Bana bu konuda öneride bulunabileceğiniz uygulama veya sistemler var mı?

Teşekkür ederim!
Eğer netflixse party diye bir eklenti vardır Androide çalışır mı bilmem.