Makaleler
5
Windows 11 1

Microsoft, Windows 11 için 8 Eylül’de yayınlanan KB5124008 numaralı Eylül 2026 güvenlik güncellemesinin bazı sistemlerde birden fazla özelliği bozduğunu doğruladı. Güncelleme; WSL tabanlı uygulamalar ve Uzak Masaüstü Bağlantısı’nda sorunlara yol açarken, bazı kullanıcılar Explorer.exe çökmeleri, Dosya Geçmişi yedekleme problemleri ve AMD ekran kartlarında kararlılık sorunları bildirdi. Windows 11 KB5124008, Claude Cowork’ü de Bozdu Microsoft’un güncellediği…

Devamını Oku: Microsoft, Eylül Ayındaki Windows 11 Güncellemesinin Birçok Soruna Yol Açtığını Kabul Etti
Kaynak: Techolay

İşte bu yüzden Linux'çuyuz :cool:

Windows yine her zamanki gibi şaşırtmıyor. Bu ay da epey sorun ortaya çıkmış. Her Patch Tuesday güncellemesinde başka bir şeyin bozulmasına artık alıştık, Microsoft yine çizgisini bozmamış...

Windows yine her zamanki gibi şaşırtmıyor. Bu ay da epey sorun ortaya çıkmış. Her patch tuesday güncellemesinde başka bir şeyin bozulmasına artık alıştık, Microsoft yine çizgisini bozmamış...

Ben taraf tutmam, herkes ihtiyacı olanı kullanır. Bugün dükkanımda 486DX ile Windows NT ve 95 ile çalışan bilgisayarlara muhtacım mesela.

Sadece biraz toparlanması lazım, Windows 7 gibi akıllarda iz bırakacak bir şey gelmesi lazım artık.

Windows yine her zamanki gibi şaşırtmıyor. Bu ay da epey sorun ortaya çıkmış. Her Patch Tuesday güncellemesinde başka bir şeyin bozulmasına artık alıştık, Microsoft yine çizgisini bozmamış...
Linux'un vukuatlarının Windows dan geri kaldığını pek sanmıyorum. Daha geçen Aur deposunda 400 den fazla paket ile malware dağıttı adamlar. Eskiden çok daha vahimdi durum. Linux kendini geliştirdi ama hala aşırı sorunsuz bir deneyim sunduğunu söyleyemem.

Bende yag gibi akiyor, bu ayki Patch Tuesday'i ilk gunden kurdum.
Bende de hiçbir problem yok tüm patchler kurulu hatta ekstra birkaç patch daha var.