RedRavix
Uzman
Ben PS5 ve PC sahibi biriyim. Oyunlarımın çoğunu PS5 üzerinden oynuyorum. Bilgisayarımı ise yayın ve video izlemek için kullanıyorum. PS5’te oyun oynarken PC’den video izlemeyi çok seviyorum çünkü sıkıcı görevlerde eğlenceli oluyor. Ancak tek bir kulaklığım olduğu için PC ve PS5’ten aynı anda ses alamıyorum, sadece birinden ses geliyor.
Daha önce Nova 7 kulaklık kullandım ama PC’de çok parazit oluyordu ve ses sürekli kesiliyordu. Teknolojiden pek anlamıyorum, kablolarla uğraşmak benim için zor oluyor. Bana hem PC hem PS5’e aynı anda bağlanabilecek pratik bir kulaklık veya cihaz önerebilir misiniz?
1)AUX kablosunun bir ucunu bilgisayarda bulunan Line-in yuvasına (mavi renkli), diğer ucunu ise Dualsense takın.
2)Sistem > Ses Ayarları > Diğer Ses Ayarları > Kayıt > Hat Girişi > Dinle > Bu aygıtı dinle.
Bu kadar. Bende oldu umarım sizde de olur. Şunun için o kadar çok uğraştım, o kadar çok masraf yaptım ki anlatamam.
Daha önce Nova 7 kulaklık kullandım ama PC’de çok parazit oluyordu ve ses sürekli kesiliyordu. Teknolojiden pek anlamıyorum, kablolarla uğraşmak benim için zor oluyor. Bana hem PC hem PS5’e aynı anda bağlanabilecek pratik bir kulaklık veya cihaz önerebilir misiniz?
Çözümü buldum hemde çok ucuz yoldan. Tek gereken şey bir AUX kablosu. Detaylı anlatıyorum.Ben PS5 ve PC sahibi biriyim. Oyunlarımın çoğunu PS5 üzerinden oynuyorum. Bilgisayarımı ise yayın ve video izlemek için kullanıyorum. PS5’te oyun oynarken PC’den video izlemeyi çok seviyorum çünkü sıkıcı görevlerde eğlenceli oluyor. Ancak tek bir kulaklığım olduğu için PC ve PS5’ten aynı anda ses alamıyorum, sadece birinden ses geliyor.
1)AUX kablosunun bir ucunu bilgisayarda bulunan Line-in yuvasına (mavi renkli), diğer ucunu ise Dualsense takın.
2)Sistem > Ses Ayarları > Diğer Ses Ayarları > Kayıt > Hat Girişi > Dinle > Bu aygıtı dinle.
Bu kadar. Bende oldu umarım sizde de olur. Şunun için o kadar çok uğraştım, o kadar çok masraf yaptım ki anlatamam.
Son düzenleme: