muhammetscq

Çalışkan
Konu başta saçma gelebilir ama hemen açıklayacağım.

Hem sevdiğiniz zamanında ya da şu an güncel olarak oynadığınız ama bir taraftan da eleştirip zaman zaman öfke kustuğunuz bir oyun var mı?

Benimki; GTA San Andreas. Özellikle mike toreno, mad dogg ve son olarak truth görevleri işkence gibi geliyordu. Özellikle mike torenonun çöldeki uçak eğitimi görevleri tam bir eziyetti. Abartısız 1 ayda anca bitirmiştim. Yinede en sevdiğim gta oyunudur kendisi diğerleri bu denli sarmamıştı beni.

The Last of Us 2. nefret ettiğim yani ise, abartılmış şekilde sjw içermesi. Onun dışında en sevdiğim oyunlardan.

Albion Online, nefret ettiren politika ve yönetimlerinin üstüne oyun içi gelişim hayli zor olmasına rağmen türünün tek örneği olduğundan nefret etsem de oynamaya devam ediyorum.

Counter-Strike. Yüklerken yanında Half-Life'da geliyordu bende çocukken Half-Life oynamaktan biraz tırsıyordum:D. Onun harici artık korkmuyorum, hatta bayağı da bir oynadım 2. oyununu. Zamanında iyi sinir ediyordu yalan yok.

Hunt Showdown 1896. Oyundan düştüğünde tekrar bağlanmak neredeyse mümkün değil. Oyuncu sayısı az olduğu için illegal işler yapanlara dokunulmadığını düşünüyorum. Uzak doğu ülkelerindeki oyuncuların (Çin, Japonya vs) Avrupa server'ında gezmesi sinir ediyor.
Her ne olumsuzluk olursa olsun oyunun teması, silahların verdiği hissiyat beni bir şekilde oyunun içerisine çekmeyi başarıyor.