Hemoroid ameliyatı olmalı mıyım?

Çok sıkıldım artık. Sürekli kanamasından bıktım. Acıyıp duruyor. Ameliyat olan var mı aramızda?

Yıllardır var ve geçmiyor işte. Ne önerirsiniz bana? İyi sosyaller.

Çok sıkıldım artık. Sürekli kanamasından bıktım. Acıyıp duruyor. Ameliyat olan var mı aramızda?

Yıllardır var ve geçmiyor işte. Ne önerirsiniz bana? İyi Sosyaller.

Günübirlikte 15 dakikaya hallediliyor eğer aşırı devasa değilse. 1-2 haftada iyileşiyor. Git ol, başının ağrıları diner.

İnşallah iyileşir. Emin değilim işte. Peki bu kadar basit bir işlem mi?
Küçükse ve apse çok ağır değilse evet. Günübirlikte 15 dakikada çözülüyor. Ama büyükse ameliyata giriyorsun. 2-3 gün yatırıyolar. Genel cerrahiye gidersen daha iyi bilgi alırsın.

Benim komşum o ameliyatı oldu. Hastane randevusunu ben alıverdim, refakatçi olarak yanında ben bekledim. Evcil hayvanın ölümünü kaldırımadı, sürekli hareket etmeden üzgün üzgün oturdu, yemedi, içmedi, soğukta aşırı kalıp, bünyeyi üşütmüş, üşütmeyle birlikte kabız olmuş, kabızlıktan dolayı çok zorlayınca, hemeroid hastalığına yakalanmış. En yüksek evreyide geçmiş, 6 yıl falan o derdi çekmiş, hareketlerinde tuhaflık vardı, biz durumu sonradan öğrenince daha iyi anladık, ilk başta bize utancından söyleyememiş.
Biz doktoru Antalya'dan bulduk, bu alanda yurt dışında falan eğitim almış, meslektaşları bile ameliyat olmaya o doktora gidiyormuş.
Birden fazla ameliyat yöntemi var.
Bizim gittiğimiz doktor, soğuk kesim lazer teknolojsi kullanıyordu, 2 gün hastanede, 1 hafta evde yattı, 2 hafta falan çalışamadı.
Sana hangi tedaviyi uygulayacaklar. Eski basit yöntemler ise uzak durun.

Böyle bir şey ile karşılaşmadım. Ancak altında yatan bir şeyler olmalı. Belki çok oturmaktan veya fast food tarzı besleniyorsan olabilir. Yaşam tarzını değiştirmen lazım. Belki ameliyat olsan bile tekrar olabilir.

Katı beslenme ve aşırı stres ilk başta geliyor. Doktorla kanka olunca tüm detaylara hakimim

Katı beslenme ve aşırı stres ilk başta geliyor. Doktorla kanka olunca tüm detaylara hakimim
İşte katı şeyler tüketmemek, bağırsak sağlığı için olan yiyecekler yemek gerekiyor. Sebze, meyve, çorba gibi.

Ben de aşırı stresliyim, bazı şeyler olmadığından yapamadığımdan ancak mücadelesini veriyorum olması için. Stres, yan etkili birçok şey etkiledi; kulak çınlaması, vertigo, fıtıklar. Buna rağmen mücadeleyi bırakmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…