Merhaba arkadaşlar. Konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce ne zaman başlanılması gerekiyor? Ben genelde bu sene girecektim YKS sınavına. Asıl hedefim hukuktu eşit ağırlıkçıydım fakat sağlık bölümlerini çok istediğim için sayısala geçmeyi düşündüm. Böylelikle mezuna bırakma kararı aldım. Sizce ne zaman çalışılması gerekiyor? OBP puanım 75 olacağını düşünüyorum ve derece yapmak istiyorum derece kastım ilk 50 bin veya daha iyisini yapmak istiyorum. TYT ve AYT temelim hiç yok. TYT ve AYT fen de olmak üzere bana ne tür tavsiye verebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç temeliniz yoksa ve 50 bin hedefiniz varsa seneye girmeniz ancak kurtarır hatta o bile zor olabilir sıfır temelle. Hemşirelik yazmayın 50 bin yapıp onu da ekstra söyleyeyim.

Hocam peki sebebi nedir? Hemşirelik iş atamaları çok iyi olduğu için böyle bir karar aldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Hocam peki sebebi nedir? Hemşirelik iş atamaları çok iyi olduğu için böyle bir karar aldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Hangi hemşireliğin iş atamaları çok iyi? Ben hiç duymadım. Güvenmeyin bence tersine çok zor diye biliyorum. Özeldeki hemşire maaşlarını da biliyorum aşırı düşük ve komik miktarlar. 50 Bin sıralama yapıp hemşirelik yazmayın bence.

Hangi hemşireliğin iş atamaları çok iyi? Ben hiç duymadım. Güvenmeyin bence tersine çok zor diye biliyorum. Özeldeki hemşire maaşlarını da biliyorum aşırı düşük ve komik miktarlar. 50 Bin sıralama yapıp hemşirelik yazmayın bence.

Hocam peki ne önerirsiniz? Sayısal alanda sağlık sektöründe yer almak istiyorum

Hocam peki ne önerirsiniz? Sayısal alanda sağlık sektöründe yer almak istiyorum
Ben sağlıkta şu an tek diş ve tıp öneririm. Kalanda ciddi anlamda yerleşme sıkıntısı var. Torpilin yoksa çoğu bölümde iş bulman imkansıza yakın. Eğer ki maddi durumun elverişliyse gönül rahatlığıyla özel tıp yazabilirsin. Dişte özelde staj zamanı hasta bulmak falan bazen sıkıntı yaratabiliyor ama hallediliyor bir şekil. Dilin varsa mesleki ingilizceye yönelip yurt dışı düşüncelerin varsa özellikle maddi imkanın da varsa kesinlikle öneririm bunları. Ülkede kalacağım diyorsan da yazılır. Diş olarak hakim değilim fakat tıp olarak maaş konusu düzenlendi bence birçok kişiyi tatmin edecek seviyede ve eğer yükselmek uzmanlık yapmak istersen ciddi miktarda da artıyor.

Ben sağlıkta şu an tek diş ve tıp öneririm. Kalanda ciddi anlamda yerleşme sıkıntısı var. Torpilin yoksa çoğu bölümde iş bulman imkansıza yakın. Eğer ki maddi durumun elverişliyse gönül rahatlığıyla özel tıp yazabilirsin. Dişte özelde staj zamanı hasta bulmak falan bazen sıkıntı yaratabiliyor ama hallediliyor bir şekil. Dilin varsa mesleki İngilizceye yönelip yurt dışı düşüncelerin varsa özellikle maddi imkanın da varsa kesinlikle öneririm bunları. Ülkede kalacağım diyorsan da yazılır. Diş olarak hakim değilim fakat tıp olarak maaş konusu düzenlendi bence birçok kişiyi tatmin edecek seviyede ve eğer yükselmek uzmanlık yapmak istersen ciddi miktarda da artıyor.

Hocam peki ne zaman çalışmam gerekiyor? Mezuna bıraktım YKS 26'da gireceğim

Hocam peki ne zaman çalışmam gerekiyor? Mezuna bıraktım YKS 26'da gireceğim.

Temeliniz yoksa ve ilk 50 bin hedefiniz varsa dediğim gibi 1 sene bile zor olabilir. Her gün sürekli ders çalışmanız lazım temel olayınca çok sıkıntı olur. Düzgün bir programla yüksek bir tempoyla bu aralar başlasanız yapılır ama elbet. Hatalarınızın üstüne gidip düzgün bir programla ilerlemeniz lazım.