S Scorpion 3 Uzman Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 3 Beğeniler 475 1 Mart 2026 #31 LH44 dedi: Ice alınabilir beyaz isteniyorsa. Colorful, BIOS konusunda iyi değil. Bayağıdır böyle. "yiğidi öldür hakkını yeme" yaptıkları anakartlar donanım olarak gayet iyi. Genişletmek için tıkla... BIOS sorunu olarak karışık mı demek istiyorsunuz yoksa ASRock gibi voltaj sorunları vs oluyor mu?
LH44 dedi: Ice alınabilir beyaz isteniyorsa. Colorful, BIOS konusunda iyi değil. Bayağıdır böyle. "yiğidi öldür hakkını yeme" yaptıkları anakartlar donanım olarak gayet iyi. Genişletmek için tıkla... BIOS sorunu olarak karışık mı demek istiyorsunuz yoksa ASRock gibi voltaj sorunları vs oluyor mu?
LH44 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.885 Çözümler 13 Beğeniler 7.929 Yer Aydın 1 Mart 2026 #32 @Scorpion, ASRock gibi değil. Ayarları uygulaması, bulması da uğraştırabiliyor. Gigabyte'yi eleştiriyoruz ama Colorful ondan da kötü diyebilirim.
@Scorpion, ASRock gibi değil. Ayarları uygulaması, bulması da uğraştırabiliyor. Gigabyte'yi eleştiriyoruz ama Colorful ondan da kötü diyebilirim.
S Scorpion 3 Uzman Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.074 Çözümler 3 Beğeniler 475 1 Mart 2026 #33 LH44 dedi: @Scorpion, ASRock gibi değil. Ayarları uygulaması, bulması da uğraştırabiliyor. Gigabyte'yi eleştiriyoruz ama Colorful ondan da kötü diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım BIOS ile herhangi bir uğraşım olacağını sanmıyorum RAM konusunda sorun yaşarsam iade ederim onun dışında tercih edilir mi B650 V14 veya B850 ilettiğimden birisini tercih edeceğim ikisi de R7 7800X3D için güzel soğutmaya sahip.
LH44 dedi: @Scorpion, ASRock gibi değil. Ayarları uygulaması, bulması da uğraştırabiliyor. Gigabyte'yi eleştiriyoruz ama Colorful ondan da kötü diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Anladım BIOS ile herhangi bir uğraşım olacağını sanmıyorum RAM konusunda sorun yaşarsam iade ederim onun dışında tercih edilir mi B650 V14 veya B850 ilettiğimden birisini tercih edeceğim ikisi de R7 7800X3D için güzel soğutmaya sahip.
KS KS Teknopatici 111 Üstün Katılım 24 Şubat 2026 Mesajlar 311 Çözümler 1 Beğeniler 89 18 Nisan 2026 #34 @Terimist98 https://www.gigabyte.com/Motherboard/X870E-AORUS-PRO-X3D-ICE bunu aldım promotion dan iade param yatınca 17k civarına gelmiş olacak. Üstteki nova ile neredeyse aynı fiyata bunu çektim.
@Terimist98 https://www.gigabyte.com/Motherboard/X870E-AORUS-PRO-X3D-ICE bunu aldım promotion dan iade param yatınca 17k civarına gelmiş olacak. Üstteki nova ile neredeyse aynı fiyata bunu çektim.