X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #1 Lan palet gitdi! Ortalıkta kabak gibi duruyoruz. Tank avcıları bizi kızartma yapacak. Çabuk paleti tamir edin!
Lan palet gitdi! Ortalıkta kabak gibi duruyoruz. Tank avcıları bizi kızartma yapacak. Çabuk paleti tamir edin!
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 4 Nisan 2025 #2 İçerden nasıl tamir edelim paleti? Dışarı çıksak ta öldük demek. (Bf1 giresim geldi biraz oynayayım )
İçerden nasıl tamir edelim paleti? Dışarı çıksak ta öldük demek. (Bf1 giresim geldi biraz oynayayım )
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 4 Nisan 2025 #3 Xudayar_Mirzayev dedi: Lan palet gitdi! Ortalıkta kabak gibi duruyoruz. Tank avcıları bizi kızartma yapacak. Çabuk paleti tamir edin! Genişletmek için tıkla... Si*mişim paletini, zorla aldınız beni zaten buraya. Ben tankçı olmak istemedim ki, havacıydım ben.
Xudayar_Mirzayev dedi: Lan palet gitdi! Ortalıkta kabak gibi duruyoruz. Tank avcıları bizi kızartma yapacak. Çabuk paleti tamir edin! Genişletmek için tıkla... Si*mişim paletini, zorla aldınız beni zaten buraya. Ben tankçı olmak istemedim ki, havacıydım ben.
Pluxy01 Becerikli Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 166 Çözümler 1 Beğeniler 169 Yer Kuzey Ren-Vestfalya 4 Nisan 2025 #4 Ya kardeşim mühimmata hanginiz kola döktü, yapış yapış olmuş her şey.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 4 Nisan 2025 #5 Bak bana, şu kara tankıma, yazılı kaç sene, kaç gün, kaç ölüm daha?
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 4 Nisan 2025 #6 Pluxy01 dedi: Ya kardeşim mühimmata hanginiz kola döktü, yapış yapış olmuş her şey. Genişletmek için tıkla... O kola değil.
Pluxy01 dedi: Ya kardeşim mühimmata hanginiz kola döktü, yapış yapış olmuş her şey. Genişletmek için tıkla... O kola değil.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 4 Nisan 2025 #7 Lan füze geliyor füze geliyor laann.............
KS KS X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #8 Lan FV 4005 bakıyor! Bold Pilot dedi: İçerden nasıl tamir edelim paleti? Dışarı çıksak ta öldük demek. (Bf1 giresim geldi biraz oynayayım ) Genişletmek için tıkla... Git tankın arkasına! Pluxy01 dedi: Ya kardeşim mühimmata hanginiz kola döktü, yapış yapış olmuş her şey. Genişletmek için tıkla... Git yükleyiciden sor. Deniz744 dedi: Si*mişim paletini, zorla aldınız beni zaten buraya. Ben tankçı olmak istemedim ki, havacıydım ben. Genişletmek için tıkla... Baştan söylesene. Giderdin Kamikaze olardın. Uyuyan Sincap dedi: Lan füze geliyor füze geliyor laann............. Genişletmek için tıkla... Strumtiger olduğunu söyleme. Deniz744 dedi: O kola değil. Genişletmek için tıkla... Benzin olmasın umarım yoksa s*çtık. RockyHighway79 dedi: Bak bana, şu kara tankıma, yazılı kaç sene, kaç gün, kaç ölüm daha? Genişletmek için tıkla... Savaşta sırası değil. Mermi yüklede kurtulalım. Son düzenleme: 4 Nisan 2025
Lan FV 4005 bakıyor! Bold Pilot dedi: İçerden nasıl tamir edelim paleti? Dışarı çıksak ta öldük demek. (Bf1 giresim geldi biraz oynayayım ) Genişletmek için tıkla... Git tankın arkasına! Pluxy01 dedi: Ya kardeşim mühimmata hanginiz kola döktü, yapış yapış olmuş her şey. Genişletmek için tıkla... Git yükleyiciden sor. Deniz744 dedi: Si*mişim paletini, zorla aldınız beni zaten buraya. Ben tankçı olmak istemedim ki, havacıydım ben. Genişletmek için tıkla... Baştan söylesene. Giderdin Kamikaze olardın. Uyuyan Sincap dedi: Lan füze geliyor füze geliyor laann............. Genişletmek için tıkla... Strumtiger olduğunu söyleme. Deniz744 dedi: O kola değil. Genişletmek için tıkla... Benzin olmasın umarım yoksa s*çtık. RockyHighway79 dedi: Bak bana, şu kara tankıma, yazılı kaç sene, kaç gün, kaç ölüm daha? Genişletmek için tıkla... Savaşta sırası değil. Mermi yüklede kurtulalım.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 4 Nisan 2025 #9 Xudayar_Mirzayev dedi: Savaşta sırası değil. Mermi yüklede kurtulalım. Genişletmek için tıkla... Bak çocuk atlarım o tanka gelir seni bulurum.
Xudayar_Mirzayev dedi: Savaşta sırası değil. Mermi yüklede kurtulalım. Genişletmek için tıkla... Bak çocuk atlarım o tanka gelir seni bulurum.
KS KS X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #10 RockyHighway79 dedi: Bak çocuk atlarım o tanka gelir seni bulurum. Genişletmek için tıkla... Sen zaten gelene kadar Leopard 1'le kaçıp giderim.
RockyHighway79 dedi: Bak çocuk atlarım o tanka gelir seni bulurum. Genişletmek için tıkla... Sen zaten gelene kadar Leopard 1'le kaçıp giderim.