Hepinize Teşekkürler! Dün Rekor Kırdık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 37B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En çok merak ettiğim senin gibi birinin neden çocuk akıllının tekine cevap verdiği.

İfadeler: 143

Paylaşımlı sunucuda bir defa sunucuya erişimimiz bile olmuyor, her şey panelden. E öyle olunca güvenlik önlemi de alamıyorsun

Atağı kestim cümleme ithafen forumdan beni yıldırarak sanki saldırı devam ediyormuş gibi benim gözümden bir algı yaratma çabanızı takdir ettim. Atağı sürdürdüğümü, veya kestiğimi ben çok iyi biliyorum. Şimdi gelipde üyeliğimi yıldırarak benim gözümde atağın hala sürdürüldüğü, atağın kesilmediğini belirterek beni size karşı aldatıyormuşcasına bir yola itmenizde trajikomik.

Neyse, dediğim gibi bir lamer olarak olayları daha fazla uzatmak istemiyorum ama sizin tarafınızda durumlar hiç öyle gözükmüyor sürekli bir yerden giydirme çabaları, kapanmış olayın üstünü eşeleme çabaları... Olayı burada ilk demiyeceğim artık son defa kapatıyorum.

Tamam en heçkır sensin git DDoS at Sahibinden'e. Adam cevap vermesin, saygılar ağabey desin istiyorsun herhalde

Paylaşımlı sunucuda bir defa sunucuya erişimimiz bile olmuyor, her şey panelden. E öyle olunca güvenlik önlemi de alamıyorsun
Anladım hocam, FTP erişimi olunca tabii direkt kendi güvenlik sistemlerinizi ekleyebiliyorsunuz değil mi?

Üyeliğinizi ben yıldırmadım, yıldırmayı fark etmedim de. Kaldırdım yıldırmanızı. Yine de gönderilen IP isteklerini kontrol ettiğimde her şey apaçık ortadaydı. Siz istek attıkça ben de istek attığınız IP aralığını kontrol ettim. Engelleyecektim ki bitirdiniz

En azından burada ne yaptığımı biliyorum, emin olun. Her dediğimin arkasındayım, kendinizce çıkarımlarda bulunmanız hiç hoş değil fakat siz nasıl düşünürseniz düşünün. İyi niyetli yaklaşım sergiledim ben

Birinizin aldığı kararlar hepinizi etkiler muhatabım sensin, seninle konuşuyorum tabii ki de senin yıldırdığını düşüneceğim. Uzatmak istemiyorum dedikçe konu uzuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinizin aldığı kararlar hepinizi etkiler muhattabım sensin, seninle konuşuyorum tabii ki de senin yıldırdığını düşüneceğim. Uzatmak istemiyorum dedikçe konu uzuyor.

O konuda haklısınız evet. O düşünceye girmeniz de olası. Neyse, artık yeni güne de girdik. Herkese hayırlı bayramlar dilerim yeniden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…