Cloudflare pek de kötü değil aslında üstüne güvenlik aşamaları ekleyince...
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Cloudflare pek de kötü değil aslında üstüne güvenlik aşamaları ekleyince...
Adam 5 dakikada bypass etti
- Makaleler
- 7
Arkadaşlar güvenliğimizle övündüğümüz yok, kıçı kırık bir Cloudflare korumamız var bir de ben varım. Aç kapa yapıyoruz arkadaş DDoS koruması için, neyimizle ne zaman övündük? Zafiyetleri elimden geldiğince kapadım fakat illaki vardır, benim de siber güvenlik bilgim kendime kadar.
Elimden ne mi geliyor? Söyleyeyim:
ASN banı, IP aralığı banı ve daha birkaç seçenek daha. Yani daha ne yapabilirim söyleyin bi' paylaşımlı sunucuda. Hiçbir zaman övünmedik, adam edene kadar övünmeyiz de. Yeniden hayırlı bayramlar dilerim.
ASN banı, IP aralığı banı ve daha birkaç seçenek daha. Yani daha ne yapabilirim söyleyin bi' paylaşımlı sunucuda. Hiçbir zaman övünmedik, adam edene kadar övünmeyiz de. Yeniden hayırlı bayramlar dilerim.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar güvenliğimizle övündüğümüz yok, kıçı kırık bir Cloudflare korumamız var bir de ben varım. Aç kapa yapıyoruz arkadaş DDoS koruması için, neyimizle ne zaman övündük? Zafiyetleri elimden geldiğince kapadım fakat illaki vardır, benim de siber güvenlik bilgim kendime kadar.
Elimden ne mi geliyor? Söyleyeyim.
Asn banı, IP aralığı banı ve daha birkaç seçenek daha. Yani daha ne yapabilirim söyleyin bi' paylaşımlı sunucuda. Hiçbir zaman övünmedik, adam edene kadar övünmeyiz de. Yeniden hayırlı bayramlar dilerim.
Siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Techolay olarak razıyız.
Hocam 5 dakikada bypass etti de DDoS da maksimum 2 dakika sürdü, CloudFlare loglar ile beraber işe yarıyor zaman aşımına uğratma konusunda.
- Makaleler
- 7
Hocam 5 dakikada bypass etti de DDoS da maksimum 2 dakika sürdü, CloudFlare loglar ile beraber işe yarıyor zaman aşımına uğratma konusunda.
Ben nasıl bypass edildiğini de biliyorum emin olun. Bu konuda kimsenin bulmadığı zafiyetleri yeri geldi buldum, buldum da kapadım. Düzgün bir sunucuya geçince bakacağız neler olacağına
- Makaleler
- 4
Yeni sunucuya geçtiğimizde açılacağız anlaşılan.Ben nasıl bypass edildiğini de biliyorum emin olun. Bu konuda kimsenin bulmadığı zafiyetleri yeri geldi buldum, buldum da kapadım. Düzgün bir sunucuya geçince bakacağız neler olacağına![]()
Konu çok uzadı. Burada bitmeliydi. 100 tane dislike almışım 
Özel sunucuya geçince daha güvenli oluyor değil mi hocam? Çünkü bildiğim kadarıyla paylaşımlı sunucular birden fazla siteyi ayakta tuttuğundan eğer orada bir güvenlik açığı varsa diğer site de gidebiliyor. Bir de bildiğim kadarı ile özel sunucuda daha çok güvenlik sistemi, zaman aşımı vs. kurma şansınız oluyor, değil mi?Ben nasıl bypass edildiğini de biliyorum emin olun. Bu konuda kimsenin bulmadığı zafiyetleri yeri geldi buldum, buldum da kapadım. Düzgün bir sunucuya geçince bakacağız neler olacağına![]()
Cloudflare ile önceden uğraşmıştım ancak paylaşımlı sunucu kullandığımdan pek bilgim yok konularda, kusra bakmayın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.