Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gönderdiğin tüm işlemleri görüyorum, 15 dakika önce kesilmişe benzemiyor da eline geçen şey konusunu bi' yine düşünmeni öneririm dostum. Sen saldırırsın ben IP banlarım, serüvenimiz böylece devam eder fakat senin eline para ya da şan/şöhret geçmeyecek bunu bil :)
Arkadaş bunu yaptığı için evine altın plaket geleceğini zannediyor ama hala bizim özgürlük hakkımızı yediğinin farkında değil.

Hayır yani anlamıyorum koruman yok, bir şeyin yok Enes adlı yönetici ile aramızda olayı çözmüş kapatmışız daha ne gelipde yanıt atarak böbürleniyorsun? Görende sanar altında DDG, BlazingFast var.

Sen gelipte kapanmış olayın üzerini deşmeye çalışıp böbürlenirsen elin adamı gelir vurur siteni vurduğu ile bırakır. Evet arkadaşlar ben bir lamerim, sitenizin aktif kalıp, kalmayacağı lamer'in elin de :rofl:. Bence bu daha acınası bir durum, bir lamer tarafından bu haller e düşüyor olmak. Herneyse bu olayı burada Enes adlı yönetici arkadaşın hatrına kapatıyorum esenliklerle.

Hayır yani anlamıyorum koruman yok, bir şeyin yok Enes adlı yönetici ile aramızda olayı çözmüş kapatmışız daha ne gelipde yanıt atarak böbürleniyorsun? Görende sanar altında DDG, BlazingFast var.

Sen gelipte kapanmış olayın üzerini deşmeye çalışıp böbürlenirsen elin adamı gelir vurur siteni vurduğu ile bırakır. Evet arkadaşlar ben bir lamerim, sitenizin aktif kalıp, kalmayacağı lamer'in elin de :rofl:. Bence bu daha acınası bir durum, bir lamer tarafından bu haller e düşüyor olmak. Herneyse bu olayı burada Enes adlı yönetici arkadaşın hatrına kapatıyorum esenliklerle.
Asıl sen kapanmış olayın üzerini deşiyorsun.

Sen gelipte kapanmış olayın üzerini deşmeye çalışıp böbürlenirsen elin adamı gelir vurur siteni vurduğu ile bırakır. Evet arkadaşlar ben bir lamerim, sitenizin aktif kalıp, kalmayacağı Lamer'in elin de :rofl:. Bence bu daha acınası bir durum, bir lamer tarafından bu haller e düşüyor olmak. Her neyse bu olayı burada Enes adlı yönetici arkadaşın hatrına kapatıyorum esenliklerle.

Kanka sakin ol. İş tatlıya bağlanmış, ne güzel. Ne derdin var be:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.