Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın hocam tüm günümü hayatsız gibi forum köşelerinde geçirmiyorum. Türkçenizin güzelliği sabah 6 da attığınız mesajı 12 de tekrar düzenlemenizden belli oluyor.

Sabah 6’da kalkıp “forum köşesi” dediğin işimin başına geçtiğimi iyi bileydin. Nasıl da seni ekran başına diktik ama korumayı devreye alarak 😎

Keşfette karşına çıktık galiba dün 😎 Daha çok çalacağız, takipte kal lamer.

Sabah 6'da kalkıp “forum köşesi” dediğin işimin başına geçtiğimi iyi bileydin. Nasıl da seni ekran başına diktik ama korumayı devreye alarak 😎

Keşfette karşına çıktık galiba dün 😎 daha çok çalacağız, takipte kal lamer.

Sanırım bu öz güven siteni TR harici tüm ülkelere managed challenge dayatarak "unhittable" bir koruma yaptığını düşünmenden geliyor. Ama benim için fark etmiyor sitene Cloudflare Enterprıse çeksende o kıytırık korumanı bypass etmem 2 dakikamı almayacak. İstersen deniyelim hazır "koruman" en üst düzeyde iken :). Eğer kararın evet ise yorumuma bir tepki bırak veya üyeliğimi banla beklemedeyim.

1712691081588.webp

Son düzenleme:
Sanırım bu öz güven siteni TR harici tüm ülkelere managed challenge dayatarak "unhittable" bir koruma yaptığını düşünmenden geliyor. Ama benim için fark etmiyor sitene Cloudflare Enterprıse çeksende o kıytırık korumanı bypass etmem 2 dakikamı almayacak. İstersen deniyelim hazır "koruman" en üst düzeyde iken :). Eğer kararın evet ise yorumuma bir tepki bırak veya üyeliğimi banla beklemedeyim.

Eki Görüntüle 34519
Enterprıse.

çeksende.

deniyelim.

Great Ape Zoo GIF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.