İtiraf etmiyor, övünüyor. Neyse, olayı uzatmayalım.Anladığım kadarıyla adam foruma DDOS atmış sonrasında bu DDOS’u itiraf etmiş doğru mu?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Ban yedi mi hocam?İtiraf etmiyor, övünüyor. Neyse, olayı uzatmayalım.
Hiçbir fikrim yok.
Umarım perma yemiştir.
Kusura bakmayın hocam tüm günümü hayatsız gibi forum köşelerinde geçirmiyorum. Türkçenizin güzelliği sabah 6 da attığınız mesajı 12 de tekrar düzenlemenizden belli oluyor.
Sabah 6’da kalkıp “forum köşesi” dediğin işimin başına geçtiğimi iyi bileydin. Nasıl da seni ekran başına diktik ama korumayı devreye alarak
Keşfette karşına çıktık galiba dün
FiddLer
Uzman
Sabah 6'da kalkıp “forum köşesi” dediğin işimin başına geçtiğimi iyi bileydin. Nasıl da seni ekran başına diktik ama korumayı devreye alarak
Keşfette karşına çıktık galiba dündaha çok çalacağız, takipte kal lamer.
Sanırım bu öz güven siteni TR harici tüm ülkelere managed challenge dayatarak "unhittable" bir koruma yaptığını düşünmenden geliyor. Ama benim için fark etmiyor sitene Cloudflare Enterprıse çeksende o kıytırık korumanı bypass etmem 2 dakikamı almayacak. İstersen deniyelim hazır "koruman" en üst düzeyde iken
Son düzenleme:
Enterprıse.Sanırım bu öz güven siteni TR harici tüm ülkelere managed challenge dayatarak "unhittable" bir koruma yaptığını düşünmenden geliyor. Ama benim için fark etmiyor sitene Cloudflare Enterprıse çeksende o kıytırık korumanı bypass etmem 2 dakikamı almayacak. İstersen deniyelim hazır "koruman" en üst düzeyde iken. Eğer kararın evet ise yorumuma bir tepki bırak veya üyeliğimi banla beklemedeyim.
Eki Görüntüle 34519
çeksende.
deniyelim.
Elemanda nasıl bir işsizlik varsa beş dakikadır takip ediyorum, sürekli konuya F5 çekiyor.
Adama goril attım saldırmaya başladı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.