- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Çay kahve alıp izlemelik video.
Nitelik, niceliğin önünde bizim için. Az olsun, iyi olsunYavaş yavaş büyümeye devam ediyoruz. Arkadaşlar, her foruma girdiğinizde elinizden geldiğince 1-2 yorum olsa da yapın derim. 1-2 yorumdan ne olacak demeyin. Herkes 1-2 yorum yapsa forumda bilgi olur çokça ve damlaya damlaya da göl olur.
Haber editörü olup alabilirsin.
Nitelik, niceliğin önünde bizim için. Az olsun, iyi olsun![]()
Elbette Recep Bey, o konuda haklısınız. Sadece herkes bildiği bilgiyi paylaşırsa daha iyi ortamın oluşabileceğini düşünüyorum. Bazılarında 1-2 yorumdan ne olacak tarzında düşünce var. Bu düşüncenin yanlış olduğunu belirtmeye çalışmıştım aslında. Herkes bildiği 1-2 bilgiyi paylaşsa forumda fazlasıyla bilgi olur.
Deneme metinlerine ne zaman dönüş yapacaksınız?
Daha da artacağına inanıyorum, asıl siz sağ olun, var olun!Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.
Eki Görüntüle 32525
Çok büyük bir rakam olmasa da bizim için önemli. Günde 40.000 ve hatta bir gün 400.000 rakamına ulaşırız umarım. Sağ olun, var olun!
Ufak bir de bilgi paylaşayım. Çok yakında MSI MAG 271QRX QD-OLED incelemesi ve Windows 10 kurulum rehberi sizlerle olacak![]()
Buranın kitlesini ve yönetimini şu an için gayet beğeniyorum. Ama kitlenin artmasını hem isterim hem istemem. Ya yeşil sitedeki gibi toksik üyeler, egolu moderatörler olmaya başlarsa ne yapacağız?
Neyse bakalım ne olacak.
Buranın kitlesini ve yönetimini şu an için gayet beğeniyorum. Ama kitlenin artmasını hem isterim hem istemem. Ya yeşil sitedeki gibi toksik üyeler, egolu moderatörler olmaya başlarsa ne yapacağız?neyse bakalım ne olacak.
Zamanla arındırılır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.