Burası sanırım en hızlı büyüyen forumlardan olabilir.
Büyüyüşü çok hızlı oldu ve fark edilebiliyor. Şu an bence en hızlı büyüyen forumlardan birisi olabilir rakiplerine göre.
Burası sanırım en hızlı büyüyen forumlardan olabilir.
Hayırlı olsun Recep hocam. Gerçekten siz ve diğer yetkili arkadaşlar forumla çok ilgileniyorsunuz. Burayı türlü birileri kolaçan ediyor. Bu da forum içindeki güvenilir ve ahlaklı bir ortam yaratıyor. Bu forum daha iyilerine layık. Başarılarınızın devamını dilerim!Arkadaşlar yanımızda olan, bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Sayenizde dün tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kırdık! Bir günde neredeyse 4.000 kullanıcı birden ağırladık.
Eki Görüntüle 32525
Çok büyük bir rakam olmasa da bizim için önemli. Günde 40.000 ve hatta bir gün 400.000 rakamına ulaşırız umarım. Sağ olun, var olun!
Ufak bir de bilgi paylaşayım. Çok yakında MSI MAG 271QRX QD-OLED incelemesi ve Windows 10 kurulum rehberi sizlerle olacak![]()
Bundan dolayı tüm suçun Technopat'ta bulunmaması gerek bence. Sonuçta o kadar insanla baş etmek kolay mı?@Devrimci Kedi, umarım kalitelerini bozmazlar diyelim. Başlarda Technopat da öyleydi. Sonradan kullanıcı sayısı arttıkça kalitesini bozdular.
Fark ettiyseniz ben Technopat hiçbir şekilde suçlu değil demedim. Tümü Technopat'a ait değil dedim. Burada Technopat'ın suçu var ama hepsi ona ait değil. İster kabullenin, ister kabullenmeyin.@Devrimci Kedi, kardeşim madem o kadar kullanıcıları varsa ona göre moderatör sayısını arttırsınlar ya da ona göre önlem alsınlar. Bunu da ben mi düşüneyim? Ben mi düşünmek zorundayım? Ezbere konuşmayın bir kere de.