Yer
United Kingdom
Hepsiburada Premium, 15 Mayıs'tan itibaren artık 39.90 TL olarak üyelerden faturalandırılacak. Coffy'den bedava 1 adet kahve, bedava BluTV üyeliği ve ücretsiz kargo ve bedava randevulu teslimat için bile alınır hâlâ diye düşünüyorum. BluTV zaten 100 TL şu anda normal fiyatı ile.

Kaynak:

Özellikle sık sık internet üzerinden sipariş veren bir sevgiliniz varsa can gönülden bağlanacağınız bir sistem. :rofl:

Nisan ayının başında verdiğim bir siparişte bana hiç sormadan otomatik premium üyesi yaptılar. İşime yarar mı diye bakmadım bile, ayar olduğum için ertesi gün iptal ettirdim. Yılda en fazla birkaç defa sipariş verdiğim site için verdikleri işime yaramıyormuş zaten, bunu da şimdi burada öğrendim.

Son düzenleme:
Hepsiburada Premium, 15 Mayıs'tan itibaren artık 39.90 TL olarak üyelerden faturalandırılacak. Coffy'den bedava 1 adet kahve, bedava BluTV üyeliği ve ücretsiz kargo ve bedava randevulu teslimat için bile alınır hâlâ diye düşünüyorum. BluTV zaten 100 TL şu anda normal fiyatı ile.

Kaynak:
Ucuz.

40₺ ama aylık en az 500₺ harcayanlar için veli nimet. Ben her ay bebek bezi alıyorum, sürekli HepsiPay bakiyesi yatıyor 15-20 lira civarı. Neredeyse bedavaya geliyor.