Netflix yaptı diye normal, doğru, OK bir şey olmuyor ki? Kapitalist sistem bu zaten. Sana yavaş yavaş bir şeyleri normal gösterirler. Senin algını değiştirirler.
Netflix yaptı diye doğru demedim. Örnek gösterdim sadece. Bütçeye göre paket çıkartmış adamlar. İsteyen istediğini seçer. Hepsiburada da Premium üyesi olanlara reklamlı BluTV aboneliği vermekte özgür. Mutlu değilseniz üst paket satın alabilirsiniz.
Dostum 1/5 fiyatına aldığın üyelik için 10 saniye reklam izleyiver be. Çok iyi marketing bu arada. Tebrik ederim hepsiburadayı. Önce ucuza üyelik verdiler, herkese alıştırdılar ve sonrasında reklamı döşediler. Tebrik etmek gerek.
O kadar da değil be
Bu tırnak içinde "marketing"i 5 yaşındaki yeğenim de düşünür de olay farklı paketlere farklı hizmet sunumu. Bu beni rahatsız ediyor.
YouTube'da reklam, X'te reklam, web sitelerinde reklam ve bilboardlarda reklam. İşin kısa özeti her tarafımız reklam dolu. Eskiler gerçekten eskide kalmış, şimdi herkes para kazanma peşinde. Nerede o eski YouTube, nerede o eski Twitter ve Spotify.