Torukojin Kaneki 5
Başarılı
"Gerçeği Bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?
"Gerçeği bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?
Ne? Adam ısrarla bilimsel yönleri araştırırken dinlerin ve kültürlerin dayatması dışında sembolizm yorumları yapıyor. Adamın bir tane videosunu bile izlemeden buraya yazdığına adım gibi eminim.Klasik din kanalları gibi saçma bir kanal (şöyle ufak bir göz gezdirince) (burada genelleme yapışmıştır herhangi bir hakaret ya da aşağılama yoktur))
Antik uzaylı teorisi ve sembolizm konusunda anlatılar yapan nadir kişilerden biridir Türkiye'de. Özellikle yeni nesil saçmalıklardan uzak, komplo teorileriyle dolu zırvalarla dolu şeyleri anlatmaktansa dinlerin sembolizmini çok iyi anlatıyor diyebilirim."Gerçeği Bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?
Ben şahsen evrim ağacı gibi beynimin almadığı bilgileri veya sözler köşkünün mutlak islam defansı olmadığı için gayet güzel diyorum hocam.Klasik din kanalları gibi saçma bir kanal (şöyle ufak bir göz gezdirince) (burada genelleme yapışmıştır herhangi bir hakaret ya da aşağılama yoktur))
Evet bu doğru dinler hakkında çoğu şeyi kanıtlayamayız zaten hocam.Komplo teorisyeni gibi gorunmemeye calisan komplo teorisi kanali.
Sembolizm yorumlamalarını komplo teorisi olarak adlandıranları görmem iyi oldu, göz ardı listemi doldurdum resmen.Komplo teorisyeni gibi gorunmemeye calisan komplo teorisi kanali.
Sözler köşkü çöpünden iyidir bence.Klasik din kanalları gibi saçma bir kanal (şöyle ufak bir göz gezdirince) (burada genelleme yapışmıştır herhangi bir hakaret ya da aşağılama yoktur))
Yok hocam, Evrim Ağacı'ndan vazgeçmem ama demeye çalıştığım aşırı bilimsel dille değilde fikir ve mantık beyan ederek anlatmasıdır.İlk kez bu konu sayesinde gördüm kanalı. Mitoloji üzerine kurulmuş. Hiç de fena anlatmıyor gibi. Evrim Ağacı yerine bunu izlersen aynı şeyi almazsın. Burada mitoloji, diğer tarafta popüler bilim var. Bugün Evrim Ağacı'nda her dinlediğini anlamıyor olsan bile takip etmekten vazgeçme derim.