Torukojin Kaneki 5

Başarılı
Yer
Manisa
"Gerçeği Bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?

"Gerçeği bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?

Klasik din kanalları gibi saçma bir kanal (şöyle ufak bir göz gezdirince) (burada genelleme yapışmıştır herhangi bir hakaret ya da aşağılama yoktur))

Klasik din kanalları gibi saçma bir kanal (şöyle ufak bir göz gezdirince) (burada genelleme yapışmıştır herhangi bir hakaret ya da aşağılama yoktur))
Ne? Adam ısrarla bilimsel yönleri araştırırken dinlerin ve kültürlerin dayatması dışında sembolizm yorumları yapıyor. Adamın bir tane videosunu bile izlemeden buraya yazdığına adım gibi eminim.

"Gerçeği Bul" kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Din ile ilgili bir şeyi araştırırken denk geldiğim bir kanal. Ne düşünüyorsunuz bu kanal hakkında, adamın fikirleri hakkında?
Antik uzaylı teorisi ve sembolizm konusunda anlatılar yapan nadir kişilerden biridir Türkiye'de. Özellikle yeni nesil saçmalıklardan uzak, komplo teorileriyle dolu zırvalarla dolu şeyleri anlatmaktansa dinlerin sembolizmini çok iyi anlatıyor diyebilirim.

İlk kez bu konu sayesinde gördüm kanalı. Mitoloji üzerine kurulmuş. Hiç de fena anlatmıyor gibi. Evrim Ağacı yerine bunu izlersen aynı şeyi almazsın. Burada mitoloji, diğer tarafta popüler bilim var. Bugün Evrim Ağacı'nda her dinlediğini anlamıyor olsan bile takip etmekten vazgeçme derim.

İlk kez bu konu sayesinde gördüm kanalı. Mitoloji üzerine kurulmuş. Hiç de fena anlatmıyor gibi. Evrim Ağacı yerine bunu izlersen aynı şeyi almazsın. Burada mitoloji, diğer tarafta popüler bilim var. Bugün Evrim Ağacı'nda her dinlediğini anlamıyor olsan bile takip etmekten vazgeçme derim.
Yok hocam, Evrim Ağacı'ndan vazgeçmem ama demeye çalıştığım aşırı bilimsel dille değilde fikir ve mantık beyan ederek anlatmasıdır.