GodOfWar

Uzman
Makaleler
1
Yer
İstanbul

Normal indirim 26.499 TL olup Hepsiburada Premium üyeliğiniz var ise bu fiyat 23.849 TL'ye denk geliyor. Altus, soğutma konusunda başarılı bir klimadır; klima arayışında olup da bu bütçe civarlarında arayışı olanlar ürünü ve markayı tercih edebilirler.

Yine sıcak fırsatla alakası olmayan bir konu. Yakın bir zamanda A101'de 22'ye satıldı ve bitti, şimdi 12000'liği yine A101'de 25'e satılırken bunu 24'e kim neden alsın?

1782296752518.webp

Yine sıcak fırsatla alakası olmayan bir konu. Yakın bir zamanda A101'de 22'ye satıldı ve bitti, şimdi 12000'liği yine A101'de 25'e satılırken bunu 24'e kim neden alsın?

Eki Görüntüle 259989

Hocam bana neden kızıyorsunuz? Sonuç olarak fiyatları ben belirlemiyorum;

İndirimde mevcut Altus'un 12000 BTU kliması yine indirimde var.

Hocam bana neden kızıyorsunuz? Sonuç olarak fiyatları ben belirlemiyorum;

İndirimde mevcut Altus'un 12000 BTU kliması yine indirimde var.
Estağfurullah hocam kızmak ne demek, sadece daha iyi bir fiyat/performans ürünü varken bu ürünün çokta indirim ürünü olmadığını söylüyorum, sıcak fırsat diye o kadar saçma şeyler paylaşılıyor ki artık bu durum vakit kaybı yaratmaya başladı, baştaki serzeniş ondan.

Estağfurullah hocam kızmak ne demek, sadece daha iyi bir fiyat/performans ürünü varken bu ürünün çok da indirim ürünü olmadığını söylüyorum, sıcak fırsat diye o kadar saçma şeyler paylaşılıyor ki artık bu durum vakit kaybı yaratmaya başladı, baştaki serzeniş ondan.

İnsanların sağ solu belli olmuyor, yaz ayındayız acil klima ihtiyacı olabilir. Gözünde iyi bir indirim olarak gözükür kullanıcı tercih edebilir. Benim en son attığım 12.000 BTU'da indirimde iken değerlendirilebilir.