emre259 63 Başarılı Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 844 Çözümler 5 Beğeniler 719 Bugün 01:00 #21 2023'ten beri yıllık alıyorum o şekilde bile zararda değil kârdayım. Tercih ettiğiniz bir platform ise kaçırmayın bundan sonra da yıllık çekin.
2023'ten beri yıllık alıyorum o şekilde bile zararda değil kârdayım. Tercih ettiğiniz bir platform ise kaçırmayın bundan sonra da yıllık çekin.
EDCrasher 31 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 444 Çözümler 2 Beğeniler 275 Yer Batman Bugün 01:40 #22 Eagles dedi: O sırada paldır küldür yıllık alan ben. Yıllık alıyordum hep, bundan sonra takipteyim kampanyaları. Teşekkürler hoca. Genişletmek için tıkla... Aylık alınca da zam gelme ihtimali var, ben de yıllıktan vazgeçmiyorum. Örneğin Google ONE ama YouTube otomatik yenilenmediği için aylık ödüyorum.
Eagles dedi: O sırada paldır küldür yıllık alan ben. Yıllık alıyordum hep, bundan sonra takipteyim kampanyaları. Teşekkürler hoca. Genişletmek için tıkla... Aylık alınca da zam gelme ihtimali var, ben de yıllıktan vazgeçmiyorum. Örneğin Google ONE ama YouTube otomatik yenilenmediği için aylık ödüyorum.
Zaranon 13 Başarılı Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 203 42 dakika önce #23 Güzel PR çalışması, şaka bir yana aldık. Benim de önceden Premium'um olmuştu, ona rağmen aldım. Bir şey alırsak kargo bedavaya gelir hiç yoktan.
Güzel PR çalışması, şaka bir yana aldık. Benim de önceden Premium'um olmuştu, ona rağmen aldım. Bir şey alırsak kargo bedavaya gelir hiç yoktan.