Hocam merhaba, kart piyasaya sunulduğundan beri kullanıyorum bir hevesle aldım ancak hüsrana uğradım diyebilirim. Sizin de dediğiniz gibi laptop almak için evet mantıklı ancak ilk çıktığında 1.000 TL bandında ki ürünlerde bile taksit yapıyorken şu anda hiçbir taksit karlı değil İş Bankası maximum kart aynı işi görüyor. Yıllık kart aidatı alınıyor mu bilmiyorum eğer alıyorlarsa kapatacağım

Yıllık kart ücreti her kart için var. O yüzden yıllık ücreti var diye vazgeçmek saçma.

1765447646568.webp

Ben başvurdum. Gelmesini bekliyorum. Zaten normal kredi kartı, bari Hepsiburada model olsun en azından pahalı ürün alırken peşin 9 taksit imkanı oluyor. VISA olarak geliyor zaten yani Steam'de veya başka sitelerde de geçiyor. Döviz Ekstre tanımlayınca direkt dolar ile ödemek de mümkün, komisyon veya çeviri olmuyor. (YapıKredi'nin bu kısmını çok seviyorum)

Belki ana kartımı kapatıp bunu ana kartım yapabilirim. Sonuçta normal kredi kartı. Boşuna iki tane kart için yıllık ücret ödemek saçma olur. Hepsiburada Premium Worldcard yazdığına aldanmayın, her yerde geçiyor.