Makaleler
1
Sepete attığım bu ürünlerde Recep ağabeyimin paylaştığı Windows 11 kurulum linkinin aşağısında bıraktığı Hepsiburada linkleri üzerine tıkladım. Kioxia USB bellek Hepsiburada satıcısı tarafından satılıyor ama diğeri Smallman isimli bir satıcı. Smallman isimli satıcı çıkınca da ben de emin olmak adına ürünü bir daha aratıp Kingston olan ürünü, yani Hepsiburada tarafından satılıyor mu acaba, baktım. Diğer bir üründe Smallman tarafından satılan 1050 TL iken Hepsiburada 1099 TL'ye satıyor. Neyse, sözüm fiyatında da değil ama satıcıya sor dediğimde sağ tarafta Hepsiburada çıkması gerekirken farklı satıcılar çıkıyor, sanki soruyu onlar cevaplıyor gibi. Beş satıcıdan mesela birini seçmem gerekiyor.

1772367738939.webp

1772367750285.webp

1772367760099.webp

Bu arada ürünün orijinal ürün olup olmadığını, ürün elinize ulaştıktan sonra nereden anlıyorsunuz?

Bu arada ürünün orijinal ürün olup olmadığını, ürün elinize ulaştıktan sonra nereden anlıyorsunuz?

Çoğu ürününde holografik gibi gözüken özel bir etiket veya yazı kullanıyorlar fakat bu üründe mevcut mu bilmiyorum. Hız testi yapabilirsiniz fakat Hepsiburada'nın firma olarak sahte ürün satma riskine gireceğini sanmam.

Hepsiburada sahte ürün satmaz. İade açısından da çok rahat olur bir sıkıntı olursa satıcı Hepsiburada'dan alın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet üstte Hepsiburada yazıyor.

Sağda kalanlar diğer satıcı misal

Diyelim ki bu üstteki Hepsiburada senin işin acil ama misal diyorum 10 gün sonra teslim edecek ya da sen UPS Kargo'yu sevmiyorsun adam UPS ile yolluyor diyelim yandaki diğer satıcı ise hem kargosu iyi hem de daha erken teslim ediyor istersen o zaman onu seçip ondan alabilirsin. Ama arkadaşın fotoğraf da gösterdiği gibi üstte yazan satıcı yeri orası. Diğeleri sağda listelenir.