Giyim Hepsiburada'da Casio Kol Saatlerinde Sepette %10 İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
  • Etiketler Etiketler
    casio kol
Ne zamana kadar geçerli indirim ?

Valla şöyle adam gibi bir saatin indirimi olsa alacaktım da. 15 Tane ürün var. Adam gibi saat yok. Keşke G-Shock falan olsaydı da. Dandiklerinden değil ama. Sağlam olanlarından.
G-Shock var ayrıca çelik kordon çelik kasa olan klasik saatler gayet hoş.

G-Shock var ayrıca çelik kordon çelik kasa olan klasik saatler gayet hoş.
Hoş da o kadar da kaliteli değil bence Casio'nun 3-4K'lık saatleri. Bir de dediğim gibi dandik G-Shock değil. Sağlam G-Shock olsaydı. 15-20K'lık G-Shock'lardan bahsediyorum.

Hoş da o kadar da kaliteli değil bence Casio'nun 3-4K'lık saatleri. Bir de dediğim gibi dandik G-Shock değil. Sağlam G-Shock olsaydı. 15-20K'lık G-Shock'lardan bahsediyorum.
Bir saate o kadar verilmez be hocam. Oradaki model bence gayet iyi.

Bir saate o kadar verilmez be hocam. Oradaki model bence gayet iyi.
Bence verilir hocam. Tercih ve bütçe meselesi tabii. Mesela benim param var. Rolex takıyorum.

Gayet kaliteli. Tabii bir Seiko ya da citizen değil ama gerek model gerek de kalite olarak üzmüyor. Pahalı saatlerin neden pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…