Detaylar
Kim cevapladı?F91 ile başlayan sevda...
Valla şöyle adam gibi bir saatin indirimi olsa alacaktım da. 15 Tane ürün var. Adam gibi saat yok. Keşke G-Shock falan olsaydı da. Dandiklerinden değil ama. Sağlam olanlarından.
ornitorenk
Uzman
Ne zamana kadar geçerli indirim ?
G-Shock var ayrıca çelik kordon çelik kasa olan klasik saatler gayet hoş.Valla şöyle adam gibi bir saatin indirimi olsa alacaktım da. 15 Tane ürün var. Adam gibi saat yok. Keşke G-Shock falan olsaydı da. Dandiklerinden değil ama. Sağlam olanlarından.
Hoş da o kadar da kaliteli değil bence Casio'nun 3-4K'lık saatleri. Bir de dediğim gibi dandik G-Shock değil. Sağlam G-Shock olsaydı. 15-20K'lık G-Shock'lardan bahsediyorum.G-Shock var ayrıca çelik kordon çelik kasa olan klasik saatler gayet hoş.
Bir saate o kadar verilmez be hocam. Oradaki model bence gayet iyi.Hoş da o kadar da kaliteli değil bence Casio'nun 3-4K'lık saatleri. Bir de dediğim gibi dandik G-Shock değil. Sağlam G-Shock olsaydı. 15-20K'lık G-Shock'lardan bahsediyorum.
Bence verilir hocam. Tercih ve bütçe meselesi tabii. Mesela benim param var. Rolex takıyorum.Bir saate o kadar verilmez be hocam. Oradaki model bence gayet iyi.
ornitorenk
Uzman
Hoş da o kadar da kaliteli değil bence Casio'nun 3-4K'lık saatleri. Bir de dediğim gibi dandik G-Shock değil. Sağlam G-Shock olsaydı. 15-20K'lık G-Shock'lardan bahsediyorum.
Gayet kaliteli. Tabii bir Seiko ya da citizen değil ama gerek model gerek de kalite olarak üzmüyor. Pahalı saatlerin neden pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Para varsa ve seviyorsan tabii alınabilirBence verilir hocam. Tercih ve bütçe meselesi tabii. Mesela benim param var. Rolex takıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-