Yakın zamanda 8BitDo Ultimate 2C satın aldım çok memnun kaldım fakat arkadaşım geldiğinde iki kişi oynamak için bir kontrolcü daha almak istiyorum bunun için de çok bütçe ayırmak istemiyorum bu ürünü alsam beni üzer mi yoksa replica daha uygun bir ürün mü almalıyım. önerileriniz varsa yazabilirsiniz

Değildir. Zaten yorumlarda "orijinale çok yakın" gibi yorum yapan diğer alıcılar var.

Yıllardır dünyanın her yerinde sahte DS4 sorunu var. Bizde bu problem daha da vahim. Eğer orijinal olmasını istiyorsan bilindik kurumsal mağazaları veya ikinci el denemeni tavsiye ederim.

DS3 ve DS4 orijinal bulmak, hele sıfır, çok zor.

Arkadaşlar linkini verdiğim ürün orijinal mi? Bunu almayı planlıyorum:

https://app.hb.biz/E9edlF8vnn0Y

12 senelik cihazın kolunun sıfırının bulunması samanlığın içinde iğne ipliği aramak gibi bir şey. Bir zahmette artık sıfırı üretilmesin 12 sene oldu.

Sanırım bütçe arttırıp kurumsal bir yerden almaya çalışacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Kurumsal mağazalarda da DualSense'ye yakın fiyat çekiyorlar, PC için kol almayı düşünüyorsanız direkt DualSense alın geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 senelik cihazın kolunun sıfırının bulunması samanlığın içinde iğne ipliği aramak gibi bir şey. Bir zahmette artık sıfırı üretilmesin 12 sene oldu.

Kurumsal mağazalarda da DualSense'ye yakın fiyat çekiyorlar, PC için kol almayı düşünüyorsanız direkt DualSense alın geçin.

DualSense çok pahalandı kurumsal mağazalarda. DualShock ile arasında neredeyse 2.000 TL fark oluyor.