AirPods 4. Nesil bu satıcıdan sipariş vermişim ama sizce bir sorun oluşur mu? "nrs-market" olarak geçiyor. Ürün elime gelince sıkıntı çıkarsa iade edebilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Değerlendirmelerde çakma olduğunu söyleyen bayağı kişi var. Gelince garanti tarihini, seri numarasını kontrol eder anlarsın.
Nasıl anlayabilirim bir de iade kabul ederler mi?Değerlendirmelerde çakma olduğunu söyleyen bayağı kişi var. Gelince garanti tarihini, seri numarasını kontrol eder anlarsın.
Loutermilch
Başarılı
Bluetooth ayarlarında cihazın seri numarası yazar, onu Apple’ın sitesinden sorgulayın. Ayrıca bluetooth sekmesinde cihazın garantisinin biteceği tarih yazar, onun gerçeklikle uyuşup uyuşmadığını kontrol edin. Zaten yapı kalitesinden falan da belli olur muhtemelen. Ürün çakma ise iade almak zorundalar ayrıca.
Haluk Albayrak
Yetkin
Orijinal olma ihtimali yok.
Barracuda07
Çalışkan
Satıcısı Hepsiburada değilse orjinal ürün olmayabilir. iade edebilirsiniz ama satan mağazanın onaylaması da gerekebilir. Pazaryerlerinin genel sorunu bu önüne gelen market açıp kaçak göcek ne denk getirirse millete sallıyor. Alırken mağaza yorumlarını okumayı unutmayın. Bazen Hepsiburada bile sahip çıkmıyor bu mağazaların ürünlerine sadece aracıyız biz deyip çekiliyorlar kenara. Kolay gelsin.
Sipariş kargoya verilmeden iptal et.
klaizee
Yetkin
Eğer gelen ürün orjinal değilse hepsiburada baya uğraştırıyor bilgin olsun. Daha önce 256GB SD kart almıştım, gelen ürün 30GB gibi bir miktardan sonra doluyordu. Hepsiburada'yla iletişime geçtim. Diyorum ki bu ürün çakma. Ertesi gün bana mesaj olarak, 'Ekibimle görüştüğümde ürününüzün orjinal olduğu bilgisini aldım. Güvenle kullanabilirsiniz.' şeklinde bir cevap atmış. Cinlerim tepeme attı. İade etmek 2 - 3 haftamı aldı. Kısacası, bence risk alma.