Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
Hepsiburada'dan satıcı: Hepsiburada Galaxy A15 almayı düşünüyorum. Faturada IMEI sorunu olur mu? Bir de 100TL kupon var başvuru sırasında sıkıntı olur mu şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ü
Alınır, vergisiz telefon için sınır 9.500 ve altı diye biliyorum. Bahsi geçen telefon 7.849TL. Herhangi bir sorun yaşamanız söz konusu değil. Faturayı da düzgün keserler.
Bende 7.849 TL gözüküyor, yanlış cihaza mı bakıyorum? Her neyse 8.299 TL de kurtarıyor demek ki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-01 134450.webp
    Ekran görüntüsü 2024-03-01 134450.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız faturada sadece Telefon olduğuna dikkat edin lakin geçenlerde fiziksel mağazadan vergi indiriminden faydalanmak için telefon alan bir öğrenci, telefonun yanında 25 kuruşa poşet aldığından ve bu da faturada yazdığından vergi indiriminden faydalanamamıştı.

Yalnız faturada sadece Telefon olduğuna dikkat edin lakin geçenlerde fiziksel mağazadan vergi indiriminden faydalanmak için telefon alan bir öğrenci, telefonun yanında 25 kuruşa poşet aldığından ve bu da fatura yazdığından vergi indiriminden faydalanamamıştı.
Evet hocam o olayı ben de biliyorum sepette telefondan başka bir ürün olmayacak.