İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 13 Mart 2025 #1 Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor?
Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor?
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.801 Çözümler 6 Beğeniler 1.268 13 Mart 2025 #2 İtachi Uchiha dedi: Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Benim bı arkadaşım etmişti açılıp hat takıldığı için servise yönlendirmişlerdi 20 gün kadar bekledi sonra red ettiler geri gönderdiler. Oda tüketici hakem heyetine başvurdu 2 ay falan da orası sürmüştü sonunda iadesi onaylanmıştı.
İtachi Uchiha dedi: Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Benim bı arkadaşım etmişti açılıp hat takıldığı için servise yönlendirmişlerdi 20 gün kadar bekledi sonra red ettiler geri gönderdiler. Oda tüketici hakem heyetine başvurdu 2 ay falan da orası sürmüştü sonunda iadesi onaylanmıştı.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 30 Ocak 2026 #3 İtachi Uchiha dedi: Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İade ettiniz mi hocam? Son durum nedir.
İtachi Uchiha dedi: Hepsiburada'nın satıcısı olduğu bir telefon aldım. İade etmek istesem ne gibi koşulları sağlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İade ettiniz mi hocam? Son durum nedir.