HepsiJet ama JET olmayan

Uğur Altun

Uzman
Yer
İstanbul
7 Mayıs'ta Hepsiburada üzerinden "ertesi gün teslim" ibareli ürünü satın aldım. Hayatımda ilk defa HepsiJet firmasını kullanarak ürün satın aldım. Teslimat şubesine giden kargo tekrar nasıl transfer sürecine geçebilir? Daha önce böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Aras Kargo'ya laf ederler bunlardan bin kat daha iyi çalışıyorlar. Hiçbir kargo firmasıyla sorun yaşamadım. Müşteri temsilcileriyle görüştüğümde yarın gün içinde teslimi yapılır diyorlar. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Şimdi ürünü iptal edip iade etmeye çekiniyorum onu da beceremezler diye.

Konuyu açmamın özeti; HepsiJet firmasıyla kesinlikle alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum.

Dosya Ekleri

• aa.webp
    37 KB · Görüntüleme: 116
Yoğunluktan dolayı bazen ürünler bu tarz araçta kalabiliyor. Yarın ürün gelir merak etme. Sadece tek bir yanlıştan dolayı da firma karalamak doğru değil bence.

Alışveriş sitelerinde ertesi gün teslim edilecek, 25 Mayıs'ta teslim edilecek gibi bulunan ibareler gerçekdışı cümleler. Bunlara kanmaman iyi olur.
Dağıtımda sıkıntı göremiyorum. Masraflarını minimize edecek şekilde dağıtım modelini uyguluyorlar.

HepsiJet gayet iyi bu arada. Yani %100 mükemmel hizmeti kimse sunamaz, beşeriz.
Hepsiburada'dan alışveriş yaptığımda sallıyorum 9 Mayıs kargoya verilecek dedim mi, veriyorlar. En geç 2 gün içinde de teslim ediliyor. (İstanbul - Adana)
Ayrıca Premium üyelerine kapıdan iade alıyorlar.
Canlı takip sunuyor.

İade süreci sıkıntısız işler. Kargoda iptal et paran 2 iş günü hesabına gelmiş olur.

Yoğunluktan dolayı bazen ürünler bu tarz araçta kalabiliyor. Yarın ürün gelir merak etme. Sadece tek bir yanlıştan dolayı da firma karalamak doğru değil bence.
Teslimat şubesine giden bir ürün neden tekrar transfere geçiyor onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…