Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
CPR olarak giriyor musunuz? CPR000000000 gibi.
Yeni kargoya verildi ise gözükmez siteler kod çıkarır fakat sisteme girilmez, ara sıra kontrol edin.Dün bir ürün sipariş verdim bugün kargoya verildi. Takip numarası ile sorguladığımda da böyle diyor.
Eki Görüntüle 160051
Kargo kodu oluşmuştur ama Hepsijet daha kargoyu teslim almamıştır büyük ihtimalle.Dün bir ürün sipariş verdim bugün kargoya verildi. Takip numarası ile sorguladığımda da böyle diyor.
Eki Görüntüle 160051
cemkaraca
Yetkin
CPR değil, BETA yazıyor başında. Laptop com.tr'den sipariş verdim ürünü. Beta Teknoloji A.Ş'ye bağlı.
DarthGorsoy
Bilgin
CPR değil, BETA yazıyor başında. Laptop com.tr'den sipariş verdim ürünü. Beta Teknoloji A.Ş'ye bağlı.
Evet benimkiler de BETA'ymis. O zaman sisteme girmemislerdir daha.
cemkaraca
Yetkin
WhatsApp'dan HepsiJet'e yazdığımda henüz kargo HepsiJet'e ulaşmamış olarak gözüküyormuş. Ama laptop.com.tr sitesinde kargo takip numarası var ilginç. Yarın ulaşır herhalde ellerine. SMS ile bilgilendirme yapacaklarmış.
Paketlenmiştir, kurye almamıştır henüz. Takip numarası oluşuyor zaten paketlenince.WhatsApp'dan HepsiJet'e yazdığımda henüz kargo HepsiJet'e ulaşmamış olarak gözüküyormuş. Ama laptop.com.tr sitesinde kargo takip numarası var ilginç. Yarın ulaşır herhalde ellerine. SMS ile bilgilendirme yapacaklarmış.
cemkaraca
Yetkin
Evet paketlendi yazıyor sitede.Paketlenmiştir, kurye almamıştır henüz. Takip numarası oluşuyor zaten paketlenince.
Tamam işte daha kurye almamış ürününü onlardan. Bugün de alınma ihtimali var.