cyyp

Uzman
Geçenlerde işlemcim için kule tipi fan aldım ve firma kargoyu HepsiJet firmasına vermiş. Ürünü salı günü aldım, çarşamba kargoya verdiler ve hâlâ ürünüm gelmedi. Bugün ürün, yaşadığım şehre gelmiş ama dağıtıma çıkarmadılar. "Neden?" diyorum, "Diğer şubeye gönderilmemiş," diyorlar. Sabah 7’de gelen ürün nasıl olur da tüm gün diğer şubeye gidemez, anlamıyorum. Bugün gelecek ürün daha pazartesiye kaldı. Ayrıca normalde 2 gün süren kargo neredeyse 1 haftaya yaklaşacak. Yetkiliye durumu söylüyorum, sadece “Şikayet oluşturdum,” diyor. Kısacası, çok kötü bir firma. Umarım bir daha denk gelmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla sabahları oluyor ancak hani tek bir sefer çıktığını düşünmüyorum hocam, bir de insanları geçiştirecek cevaplar veriyor iyice sinir ettiler.
Bana kargo getirirken hiç gecikme olmamıştı. Günü gününe gelmişti. Müşteri hizmetleri bu aralar kötüleşmiş. Bende fark ettim.

Hocam yani kusura bakmayın da bu kadar sabırsız olunmaz. Tamam gelmesi daha doğru olan ama kalmış bir şekilde işte, pazartesi gelecek olduktan sonra yapacak bir şey yok. Aradığınızda da ne bekliyorsunuz şikayet oluşturmak dışında ne yapabilirler? Ben de aynı firmayla sorunlar yaşadım, benimki sizinkinden kat kat kötüydü hemde. Abartıyorsunuz.

Hocam yani kusura bakmayın da bu kadar sabırsız olunmaz. Tamam gelmesi daha doğru olan ama kalmış bir şekilde işte, pazartesi gelecek olduktan sonra yapacak bir şey yok. Aradığınızda da ne bekliyorsunuz şikayet oluşturmak dışında ne yapabilirler? Ben de aynı firmayla sorunlar yaşadım, benimki sizinkinden kat kat kötüydü hem de. Abartıyorsunuz.

Benim sinirlenmemim asıl nedeni insanlara cevap verniyorlar hocam karşında muhatap bulamıyorsun birçok firmadan kargo geldi ama ben bu kadar sorun yaşamadım.

Benim sinirlenmemim asıl nedeni insanlara cevap verniyorlar hocam karşında muhatap bulamıyorsun birçok firmadan kargo geldi ama ben bu kadar sorun yaşamadım.
Bu şekilde söylerseniz sonuna kadar hak veririm. Maalesef alamıyorsunuz, hatta şunu da söyleyeyim, birçok firma artık işini doğru düzgün yapmıyor.

Hepsijet ve Trendyol Express Türkiye genelinde dağıtımı en yavaş yapan iki kargo şirketidir. İstanbul'dan alınan bir ürünü Anadolu veya Karadeniz şehirlerine ulaştırmak için önce Ankara'ya sonra Erzurum'a götürüyorlar. İstanbul içini bilmem ama Türkiye'nin geri kalanında vasat altı hizmet veriyorlar.