Pazar günü için teslimat yok mu bölgenizde?
Detaylar
Kim cevapladı?Hepsijet ve aras kargo son 1 haftadır iade kargolarım da hareket yok. Hepsiburada 1 haftadır süründürüyor. 10 gün önce iadeye verdiğim kargo hala satıcıya ulaşmadı vs. Ve sürekli kayıt açıyorlar beni ne arayan ne bilgilendiren var
cyyp
Uzman
Bu şekilde söylerseniz sonuna kadar hak veririm. Maalesef alamıyorsunuz, hatta şunu da söyleyeyim, birçok firma artık işini doğru düzgün yapmıyor.
Evet haklısınız maalesef durum böyle.
HepsiJet ve Trendyol Express Türkiye genelinde dağıtımı en yavaş yapan iki kargo şirketidir. İstanbul'dan alınan bir ürünü Anadolu veya Karadeniz şehirlerine ulaştırmak için önce Ankara'ya sonra Erzurum'a götürüyorlar. İstanbul içini bilmem ama Türkiye'nin geri kalanında vasat altı hizmet veriyorlar.
Benim için bu kadar sınıfta kalan bir firma olmamıştı.
Galiba yok hocam.
HepsiJet ve Aras Kargo son 1 haftadır iade kargolarım da hareket yok. Hepsiburada 1 haftadır süründürüyor. 10 gün önce iadeye verdiğim kargo hala satıcıya ulaşmadı vs. ve sürekli kayıt açıyorlar beni ne arayan ne bilgilendiren var.
Allah kolaylık versin.
Size gelen HepsiJet mesajını kontrol eder misiniz? Oradaki bağlantı üzerinden gittiğinizde "Tahmini teslimat tarihi" gibi bir kısım yer alır. orada 29 Haziran yazıyor ise yarın teslim edilir.
Mersin'de pazar günleri için de teslimatlara başladılar, ben memnunum şahsen. Yaşadığınız yer için bilemeyeceğim.
Yurt içi ve kolaygelsin'den iyisi yok ya. Pazartesi akşam 4'te sipariş verdiğim ürün İstanbul'dan Samsun'a ertesi gün akşam 6 da elime ulaştı.
HDDKullanıyorum
Üstün
Siparişlerim ertesi gün geliyor genelde, benim deneyimimde diğer firmalardan çok çok daha iyi.
cyyp
Uzman
Size gelen HepsiJet mesajını kontrol eder misiniz? Oradaki bağlantı üzerinden gittiğinizde "tahmini teslimat tarihi" gibi bir kısım yer alır. Orada 29 Haziran yazıyor ise yarın teslim edilir.
Mersin'de pazar günleri için de teslimatlara başladılar, ben memnunum şahsen. Yaşadığınız yer için bilemeyeceğim.
Hayır müşteri temsilcisi pazartesi günü gelecek dedi tahmini teslimat normalde bugündü.
Yurt içi ve kolaygelsin'den iyisi yok ya. Pazartesi akşam 4'te sipariş verdiğim ürün İstanbul'dan Samsun'a ertesi gün akşam 6 da elime ulaştı.
Denk gelen bu maalesef.
Madem rezillikler silsilesi başladı, ben de başımdan geçen olayı anlatayım:
Vivense üzerinden iki tane masa satın almıştım, bilgisayar masası olarak kullanacaktım. Masalar çok ağır olmadığı için, daha doğrusu 30 desinin altında olduğu için standart kargoyla göndermişler. Bizim kendini kurnaz sanan hepsijet çalışanı da "Bu masalar ağır, ben bunları yukarı çıkarmam, yasal olarak da çıkarmama hakkım var." gibisinden saçmalamış. Annem de "Hayır çıkaracaksınız, ben onları alamam, göreviniz." gibisinden konuşunca da masaları iade olarak işaretleyip göndermiş. Kısacası kapıma kadar gelen masalar işini yapmayan ahlaksızın teki yüzünden geri gitti. Sorun şu ki: Vivense kişiye özel olarak ürettiğini söyleyerek iade durumunda %30 kesinti yapıyor. Yani 15 bin liralık masadan 10 binini ancak geri yatırıyorlar. Geri giden masalara öyle bir talebimiz olmadığını anlatabilmek için Vivense'ye ulaşmaya çalıştığımda da saçma sapan cevaplar aldım ya da ulaşamadım. Aynı şekilde kargocunun suçu olmadığını falan söylediler bize, sanki Vivense'deki yarım akıllı kimse onun akrabası herhalde. Ben "O zaman mahallenin baş ucuna bırakın, aynı şey, ne demek çıkarmak zorunda değil" dediğimde ise cevap vermiyorlar. Ulaşmak için iki gün uğraştık. En sonunda ulaştık, dedik ki masalarımızı geri gönderin. Kabul ettiler, bir sonraki iade durumunda geri göndermeyiz dediler. Daha sonra aynı şekilde hepsijete de ulaştık bir şekilde. Oradaki iyi niyetli çalışan artık müdür gibi biri sanırım neyse ki kargocunun çıkarmak zorunda olduğunu, aynı şey tekrarlanırsa belirli bir numaradan ulaşmamızı söyledi. Masalar geri geldi, bu sefer tam bitti derken aynı 2 masadan bir kere daha geldi. Toplam 4 masa. İade olarak görünen ürün yerine yeniden sipariş geçmiş Vivense çalışanı, daha sonra da üstüne iadeye giden de kargolanmış. Tekrar aradık (En az 3 kere denedik), yanlışlık olduğunu, masaların fazlasını geri göndermek istediğimizi söyledik. "O zaman iade başlatalım, masaları şu firmaya kargoya verin" gibisinden cevaplar aldık. Hayır iadeye gitse muhtemelen parayı geri ödeyecekler bu bir, ikincisi de ben masayı nasıl gidip kargoya vereyim? Şube kaç km uzakta, neyle götüreyim? Vermek zorunda mıyım? Bu şekilde çok kez anlatmaya çalışmamıza rağmen anlamadılar. Ben de vazgeçtim. Daha sonra o masalar için denk gelse de ihtiyaç doğdu, biz de kullanıyoruz ne yapalım?
Bu olayın da tek sebebi o baştaki kargocu.
Vivense üzerinden iki tane masa satın almıştım, bilgisayar masası olarak kullanacaktım. Masalar çok ağır olmadığı için, daha doğrusu 30 desinin altında olduğu için standart kargoyla göndermişler. Bizim kendini kurnaz sanan hepsijet çalışanı da "Bu masalar ağır, ben bunları yukarı çıkarmam, yasal olarak da çıkarmama hakkım var." gibisinden saçmalamış. Annem de "Hayır çıkaracaksınız, ben onları alamam, göreviniz." gibisinden konuşunca da masaları iade olarak işaretleyip göndermiş. Kısacası kapıma kadar gelen masalar işini yapmayan ahlaksızın teki yüzünden geri gitti. Sorun şu ki: Vivense kişiye özel olarak ürettiğini söyleyerek iade durumunda %30 kesinti yapıyor. Yani 15 bin liralık masadan 10 binini ancak geri yatırıyorlar. Geri giden masalara öyle bir talebimiz olmadığını anlatabilmek için Vivense'ye ulaşmaya çalıştığımda da saçma sapan cevaplar aldım ya da ulaşamadım. Aynı şekilde kargocunun suçu olmadığını falan söylediler bize, sanki Vivense'deki yarım akıllı kimse onun akrabası herhalde. Ben "O zaman mahallenin baş ucuna bırakın, aynı şey, ne demek çıkarmak zorunda değil" dediğimde ise cevap vermiyorlar. Ulaşmak için iki gün uğraştık. En sonunda ulaştık, dedik ki masalarımızı geri gönderin. Kabul ettiler, bir sonraki iade durumunda geri göndermeyiz dediler. Daha sonra aynı şekilde hepsijete de ulaştık bir şekilde. Oradaki iyi niyetli çalışan artık müdür gibi biri sanırım neyse ki kargocunun çıkarmak zorunda olduğunu, aynı şey tekrarlanırsa belirli bir numaradan ulaşmamızı söyledi. Masalar geri geldi, bu sefer tam bitti derken aynı 2 masadan bir kere daha geldi. Toplam 4 masa. İade olarak görünen ürün yerine yeniden sipariş geçmiş Vivense çalışanı, daha sonra da üstüne iadeye giden de kargolanmış. Tekrar aradık (En az 3 kere denedik), yanlışlık olduğunu, masaların fazlasını geri göndermek istediğimizi söyledik. "O zaman iade başlatalım, masaları şu firmaya kargoya verin" gibisinden cevaplar aldık. Hayır iadeye gitse muhtemelen parayı geri ödeyecekler bu bir, ikincisi de ben masayı nasıl gidip kargoya vereyim? Şube kaç km uzakta, neyle götüreyim? Vermek zorunda mıyım? Bu şekilde çok kez anlatmaya çalışmamıza rağmen anlamadılar. Ben de vazgeçtim. Daha sonra o masalar için denk gelse de ihtiyaç doğdu, biz de kullanıyoruz ne yapalım?
cyyp
Uzman
Madem rezillikler silsilesi başladı, ben de başımdan geçen olayı anlatayım:
Vivense üzerinden iki tane masa satın almıştım, bilgisayar masası olarak kullanacaktım. Masalar çok ağır olmadığı için, daha doğrusu 30 desinin altında olduğu için standart kargoyla göndermişler. Bizim kendini kurnaz sanan HepsiJet çalışanı da "bu masalar ağır, ben bunları yukarı çıkarmam, yasal olarak da çıkarmama hakkım var." gibisinden saçmalamış. Annem de "hayır çıkaracaksınız, ben onları alamam, göreviniz." gibisinden konuşunca da masaları iade olarak işaretleyip göndermiş. Kısacası kapıma kadar gelen masalar işini yapmayan ahlaksızın teki yüzünden geri gitti. Sorun şu ki: Vivense kişiye özel olarak ürettiğini söyleyerek iade durumunda %30 kesinti yapıyor. Yani 15 bin liralık masadan 10 binini ancak geri yatırıyorlar. Geri giden masalara öyle bir talebimiz olmadığını anlatabilmek için Vivense'ye ulaşmaya çalıştığımda da saçma sapan cevaplar aldım ya da ulaşamadım. Aynı şekilde kargocunun suçu olmadığını falan söylediler bize, sanki Vivense'deki yarım akıllı kimse onun akrabası herhalde. Ben "o zaman mahallenin baş ucuna bırakın, aynı şey, ne demek çıkarmak zorunda değil" dediğimde ise cevap vermiyorlar. Ulaşmak için iki gün uğraştık. En sonunda ulaştık, dedik ki masalarımızı geri gönderin. Kabul ettiler, bir sonraki iade durumunda geri göndermeyiz dediler. Daha sonra aynı şekilde HepsiJet'e de ulaştık bir şekilde. Oradaki iyi niyetli çalışan artık müdür gibi biri sanırım neyse ki kargocunun çıkarmak zorunda olduğunu, aynı şey tekrarlanırsa belirli bir numaradan ulaşmamızı söyledi. Masalar geri geldi, bu sefer tam bitti derken aynı 2 masadan bir kere daha geldi. Toplam 4 masa. İade olarak görünen ürün yerine yeniden sipariş geçmiş vivense çalışanı, daha sonra da üstüne iadeye giden de kargolanmış. Tekrar aradık (en az 3 kere denedik), yanlışlık olduğunu, masaların fazlasını geri göndermek istediğimizi söyledik. "o zaman iade başlatalım, masaları şu firmaya kargoya verin" gibisinden cevaplar aldık. Hayır iadeye gitse muhtemelen parayı geri ödeyecekler bu bir, ikincisi de ben masayı nasıl gidip kargoya vereyim? Şube kaç km uzakta, neyle götüreyim? Vermek zorunda mıyım? Bu şekilde çok kez anlatmaya çalışmamıza rağmen anlamadılar. Ben de vazgeçtim. Daha sonra o masalar için denk gelse de ihtiyaç doğdu, biz de kullanıyoruz ne yapalım?
Sizin iş bayağı karışıkmış hocam bir zamanlar vivenseden masa alacaktım ama bu tür şikayetler çoktu.
Şimdi kargo takibine baktığımda son güncellemeyi silmişler ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
Son düzenleme:
Hepsi jetin şubesi diye bir şey yok aslında. Direkt olarak depolarından sevkiyat yapıyorlar. Kendileri ile komşuyum ve neredeyse 4bin metre karelik bir alandan bir sürü araba dağıtıma çıkıyor. Yüksek ihtimalle o kadar büyük depoda kargonuzu karıştırmışlardır. Müdürü ile zamanında sohbet ettiğimizde bana bu durumu söylemişti.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-