Evet.
Detaylar
Kim cevapladı?Elinize sağlık hocam, ablam full Redmi istiyordu yüksek bütçelerde ve beni dinleyip Samsung almak istemiyordu. Bu rehberi gösteririm hem, sağolun.
SAMSUUUUNG ÇOK YAŞA OLEY OLEEEEYY!
Hayırlı olsun şimdiden.Elinize sağlık hocam, ablam full Redmi istiyordu yüksek bütçelerde ve beni dinleyip Samsung almak istemiyordu. Bu rehberi gösteririm hem, sağolun.
mustang123
Uzman
Samsung Galaxy Z Flip 5, bu cihaz cidden çok başka bir şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
Flip iyidir de ben benim Fold 5 'i satmayı düşünüyorum 1.5 ay oldu daha. Memnunum da. Pek bir heyecanı kalmadı artık çok ağır tek elle kullanırken elim ağrıyor ve %90 açma ihtiyacı duymuyorum. Satıp diyorum s24/s24+ yada oneplus11 tarzı bir şey alayım.Samsung Galaxy Z Flip 5, bu cihaz cidden çok başka bir şey.
- Makaleler
- 1
Fold serisi çok kalın ve ağır, Flip çok güzel çünkü minimal ve kullanması daha rahat.Flip iyidir de ben benim Fold 5 'i satmayı düşünüyorum 1.5 ay oldu daha. Memnunum da. Pek bir heyecanı kalmadı artık çok ağır tek elle kullanırken elim ağrıyor ve %90 açma ihtiyacı duymuyorum. Satıp diyorum s24/s24+ yada oneplus11 tarzı bir şey alayım.
S24+ en iyi seçim olacak burada.Flip iyidir de ben benim Fold 5 'i satmayı düşünüyorum 1.5 ay oldu daha. Memnunum da. Pek bir heyecanı kalmadı artık çok ağır tek elle kullanırken elim ağrıyor ve %90 açma ihtiyacı duymuyorum. Satıp diyorum s24/s24+ yada oneplus11 tarzı bir şey alayım.
- Makaleler
- 1
Muhteşem bir konu olmuş. Eline sağlık hocam. 

Yakışmadı hocam.
Ablanız bir daha telefon almasınElinize sağlık hocam, ablam full Redmi istiyordu yüksek bütçelerde ve beni dinleyip Samsung almak istemiyordu.
Teşekkürler.