Rehber Her ekran kartında Multi Frame Generation nasıl açılır?

Bu araç 40 serisindeki 2x kare oluşturma gibi yine donanım hızlandırmalı olarak mı 3x/4x/6x yapıyor? Yoksa FSR gibi yazılımsal mı?

"Her ekran kartında" başlığı biraz yanıltıcı olmuş. 600 serisi bir kart için böyle bir şey hayal o zaman
Başlığa destekleyen bütün ekran kartlarını yazamazdım ki 600 serisi ekran kartlarının zaten vram oranı çok düşük açsa ne olacak

Bu araç 40 serisindeki 2x kare oluşturma gibi yine donanım hızlandırmalı olarak mı 3x/4x/6x yapıyor? Yoksa FSR gibi yazılımsal mı?
eğer RTX 40 veya 50 serisi ekran kartınız varsa DLSSG yani DLSS üzerinden kullanabilirsiniz
eğer RTX 30 / 20 / GTX | AMD | ARC ekran kartınız varsa FSR3.1 FG üzerinden kullanabilirsiniz
Yani evet yazılımsal kullanıyorsunuz

TLOU 2'de denedim bunu, calisiyor. FPS de artiyor, goruntude veya input lag'da ciddi bir bozulma olmuyor. Ama akicilik konusunda da belirgin bir artis goremedim ben. Kagit ustundeki FPS degeri artiyor gibi o kadar. RTX 3060 12 GB kart.

Standart, carpansiz Frame Generation acinca akicilikta da artis oluyor fakat bu Multi Frame Generation'in hicbir faydasini hissetmedim.

Optimal deneyim ve sonuçlar oyundan oyuna göre değişebilir hocam bir şey söyleyemeyeceğim tlou2 hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…