Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, doğru dürüst adam gibi bir test bulamadım açık söylemek gerekirse RTX 5070 aldım ve bu Multi Frame Generation 4X, görüntüyü çamur gibi mi yapıyor? Bu konu hakkında hiçbir yorum bulamadım aydınlatma şansınız var mı?

@Recep Baltaş Recep abi sen bu konuları daha iyi bilirsin fikrin varsa söyleyebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, doğru dürüst adam gibi bir test bulamadım açık söylemek gerekirse RTX 5070 aldım ve bu multi frame generation 4X, görüntüyü çamur gibi mi yapıyor? Bu konu hakkında hiçbir yorum bulamadım aydınlatma şansınız var mı?

@Recep Baltaş Recep abi sen bu konuları daha iyi bilirsin fikrin varsa söyleyebilir misin?

İnternetten onlarca video izledim bunun hakkında. Ama ben öyle bir şey görmedim. Çok dikkatli 4K filanda izlemedim ama.

Arkadaşlar selam, doğru dürüst adam gibi bir test bulamadım açık söylemek gerekirse RTX 5070 aldım ve bu multi frame generation 4X, görüntüyü çamur gibi mi yapıyor? Bu konu hakkında hiçbir yorum bulamadım aydınlatma şansınız var mı?

Hocam video izleyebilecek durum da değilim şu anda özet geçebilir misiniz?

Uretilen frameler cok kotu gorunur. Bu yuzden temel FPS'in yuksek olmasi lazim. 60 FPS'in altinda gorsel hatalarda olmaya basliyor, gecikme degerleri de artinca mfg ile oldukca kotu bir deneyim verir.
Temel FPS ne kadar yuksek ise mfg o kadar iyi calisir.