Rehber Her ekran kartında Multi Frame Generation nasıl açılır?

Dosyalari silmeniz yeterli ama tertemiz olsun diyorsaniz oyunu silip tekrar yuklemeniz gerekiyor yani bir sorun olmayacaktir rahat olabilirsiniz.

Hocam God of War: Ragnarok'te 20 FPS zor alıyorum bunu kursam 60FPS rahat oynar mıyım donmadan.

Hocam God of War: Ragnarok'te 20 FPS zor alıyorum bunu kursam 60FPS rahat oynar mıyım donmadan.
Maalesef ki o durum öyle işlemiyor. Oyunda en az native veya upscaler ile birlikte 50 ile 70 arası FPS değerleri elde etmeniz lazım. Edemezseniz herhangi bir FG veya MFG, FPS artmış gösterse bile gecikme olmadan oyunu oynayamazsınız, oyun akmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARC için XeSS + XeFG daha iyi olacaktır desteği varsa oyunun. XeSS, DLSS gibi donanımsal bir kod kullanır ARC kartlarda (Xe çekirdekleri), bu da ekstra akıcılık ve ekstra performans demek. Yazılımsal yöntem ile oluşturulan yapay karelerden çok daha iyidir.

Intel Arc için en iyi şey zaten FSR 4 INT8 Upscaler ve XeFG / XeMFG. Maalesef XeFG üzerinden modlama yapılıp XeMFG yapılmıyor ben arkadaşın sorusuna cevap olarak verdim

Cyberpunk'a girerken logo sonrası crash alıyorum, Cyberpunk için ekstra bir kurulum kısmı ekleme şansınız var mı?

Cyberpunk'a girerken logo sonrası crash alıyorum, Cyberpunk için ekstra bir kurulum kısmı ekleme şansınız var mı?
Cyberpunk2077 de OptiScaler kurulumu ile yaptığımda bir sorun çıkmadan kullanabiliyorum hocam OptiScaler Kurulumunu deneyin çok zor değil

Cyberpunk2077 de OptiScaler kurulumu ile yaptığımda bir sorun çıkmadan kullanabiliyorum hocam OptiScaler Kurulumunu deneyin çok zor değil Eki Görüntüle 264029
Kurulumu farklı bir kaynaktan yapabildim fakat 3x üstü fg açarsam eğer fps yükseldiği gibi sürekli drop giriyor, reflex ayarlarını falan da kurcaladım ama bir çare bulamadım, belki siz biliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…