Eminem, Michael Jackson, Metallica dinliyorsa şikayetçi olmayın hocam. Hav hav hav'da dinleyebilirdi. Şaka bir yana nazikçe uyarın.
"Uy uşağum" tarzı şeyler dinliyor. Bana da çok uzak. Metal falan dinlese oturur dinlerim. 🤣

Konuyu açarken yazmıştım da şimdi fark ettim modlar silmiş.

Öncelikle sakinliğini koru ve bir ses sistemi bul.
Ondan sonra sesi kökle ve herhangi bir Doom Ethernal müziği aç. Özellikle gümbürtülü olanlardan.
Gerçek zamanlı link attım 1:02 ye gidiyor.

Tam buradan başlatırsan, ilk baştaki o bipleme sesinden korkar, ardından Mick Gordon gitarı ile apartmana kriteri açar.
Komşunun muhtemel Sıfad-ul eşgal (0:08)

Herkes bir sorun ile karşılaştığı zaman polisi arıyor herhalde, yapılan önerilerin neredeyse hepsi polis çağırmaya yönelik olmuş. Konuşup rica etmek bu kadar zor bir şey değil. Hemen kolluk kuvvetlerine niye başvuruyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes bir sorun ile karşılaştığı zaman polisi arıyor herhalde, yapılan önerilerin neredeyse hepsi polis çağırmaya yönelik olmuş. Konuşup rica etmek bu kadar zor bir şey değil. Hemen kolluk kuvvetlerine niye başvuruyorsunuz?
Devir öyle bir devir ki kimseyle yüz göz olmaya gelmiyor. Kinleniveriyorlar. Kimse bu riski almak istemez değil mi? Büyük resme bakın.