Detaylar
Kim cevapladı?4,5 ayda ne olursa artık bakalım akışına bırakacağız. İlişkiden çekinen biriyim hiç olmadığı için.Kanka sana tek önerim zamana bırak, kendi kararlarını kendin vermeye çalış, hiç sevgilin olmamış tecrübe edinirsin liseyle ortaokul bunun için zaten üniversitede gerçek aşkını bulursun. Bana kalırsa kızdan hoşlanıyorsan arkadaş ol kızın arkadaşlarıyla konuş tanış sohbeti ilerlet tecrübe edin kızın özelliklerini sevdikleri şeyleri öğren ilerdede çok hoşlanırsan açılırsın.
İleride güncellerim konuyu yaşayan varsa fikir edinmiş olur.Utanıyorsun da ondan dostum konuştukça açılırsın sadece kızla konuşmaya alışman gerek ve rahat ol.
Fallegan
Uzman
Zamanla alışacağın bir durum, çekingenlik ve sosyal anksiyetenin etkisi büyük. Aynı sorundan muzdariptim neredeyse birebir. Hatta arkadaşım olmasına rağmen bu şekildeydi, yavaş yavaş açılırsın. Göz teması kurmaya çalış, kendini de zorlamadan. İyi sosyalleşmeler!
crowzyy145301
Başarılı
4,5 ayda ne olursa artık bakalım akışına bırakacağız. İlişkiden çekinen biriyim hiç olmadığı için.
İleride güncellerim konuyu yaşayan varsa fikir edinmiş olur.
Kanka son 1 yıldır benim de adamakıllı olmadı açık konuşayım okulum yüzünden okulu değiştirince kendime çeki düzen vereceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Göz temasını aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum, normalde insanların ağızına bakıyorum konuşurken ama düzelir zamanla.Zamanla alışacağın bir durum, çekingenlik ve sosyal anksiyetenin etkisi büyük. Aynı sorundan muzdariptim neredeyse birebir. Hatta arkadaşım olmasına rağmen bu şekildeydi, yavaş yavaş açılırsın. Göz teması kurmaya çalış, kendini de zorlamadan. İyi sosyalleşmeler!
Bruhistan
Başarılı
Hocam bende de aynı sizin gibi sorunum vardı 1-2 sene öncesinde. Kızla baya yazıyordum hiç cevap vermezdi. Okulda da sosyal anksiyetem vardı. Kıza hiç yakınlaşmamıştım. En sonunda başka birisiyle sevgili olduğunu öğrendim ve onunla uğraşmayı vazgeçmiştim. En iyisi zamanın akışına bırakmak be hocam kızlarla uğraşmaya değmez.
crowzyy145301
Başarılı
Hocam bende de aynı sizin gibi sorunum vardı 1-2 sene öncesinde. Kızla bayağı yazıyordum hiç cevap vermezdi. Okulda da sosyal anksiyetem vardı. Kıza hiç yakınlaşmamıştım. En sonunda başka birisiyle sevgili olduğunu öğrendim ve onunla uğraşmayı vazgeçmiştim. En iyisi zamanın akışına bırakmak be hocam kızlarla uğraşmaya değmez.
Kanka bu zamanda birine takılmayacaksın devir kötü dedikleri bu işte eski arkadaşlarıma bakıyorum adamlar 1 tane kızı 5 arkadaş bildiğin dönüyorlar kız biriyle ayrılıyor diğeriyle barışıyor.
İşte ilkim olacak kişiyi böyle biri seçmek istemiyorum bende öyle kafa yapısında birisi değilim çünkü.Kanka bu zamanda birine takılmayacaksın devir kötü dedikleri bu işte eski arkadaşlarıma bakıyorum adamlar 1 tane kızı 5 arkadaş bildiğin dönüyorlar kız biriyle ayrılıyor diğeriyle barışıyor.
Biraz karamsar anlatmış olabilirim durumumu fakat gayet sohbetimiz muhabbetimiz oluyor. Dediğiniz gibi akışına bırakacağım.
crowzyy145301
Başarılı
İşte ilkim olacak kişiyi böyle biri seçmek istemiyorum bende öyle kafa yapısında birisi değilim çünkü.
Biraz karamsar anlatmış olabilirim durumumu fakat gayet sohbetimiz muhabbetimiz oluyor. Dediğiniz gibi akışına bırakacağım.
Kankam kızla yakınlaştıkca konuştukca kızın nasıl birisi olduğunu anlarsın.
Bruhistan
Başarılı
Maalesef be hocam aynı sınıfta okuyoruz kızla onu görünce içim parçalanıyor. Ulan ben onun için 40 takla attım o gitti benden 2 yaş küçük veletle beraber oluyor aklım almıyor bu kızlar neden böyle? Kendisi dediğin gibi hocam çorap değiştirir gibi değiştiriyor sevgililerini.Kanka bu zamanda birine takılmayacaksın devir kötü dedikleri bu işte eski arkadaşlarıma bakıyorum adamlar 1 tane kızı 5 arkadaş bildiğin dönüyorlar kız biriyle ayrılıyor diğeriyle barışıyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-